Jelení kýta v zeleninové omáčce s brusinkami a perníkovým knedlíkem
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 717 kJ / 2 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,29 g |
Tuky | 163,47 g |
Vláknina | 33,04 g |
Cholesterol | 691 mg |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 171,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo ovocného čaje můžeme použít červené víno.
Koření můžeme svázat do kousku plátýnka nebo vložit do čajítka
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 11. 2022 09:13
Marie Svarcova: a já moc děkuji za krásný komentář
9. 11. 2022 09:52
Vypadá to úžasně a určitě tak i chutná. Výborně se bude hodit o vánočních svátcích. Maruško děkuji za recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 52 minutami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 2 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý hot dog
Přidáno 29. 5. 2024 08:30
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
Přidáno 29. 5. 2024 08:17
Právě bylo uvařeno:
Afrika řezy
Kattyy uvařil před 12 minutami
Domácí pribináček zaxy
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Pribináček od Ládi Hrušky
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Řízky extra křupavé
SimonaTr uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Helenakuk uvařila před 2 hodinami
Čokoládový mug cake
hahaha uvařila před 4 hodinami
Kefírové lívance II
Ladkaslunce uvařila před 5 hodinami
Pytel peněz
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Paštika z kuřecích jater
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Náš život s celiakií: Bezlepkové tvarohové knedlíky s jahodami pro Áňu zachutnaly celé rodině
Jak správně špikovat maso? Zůstane pěkně šťavnaté a má výrazně lepší chuť
Další recepty
Suroviny: kýta jelení, slanina, mrkev, celer, petržel, cibule, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, jalovec, cukr třtinový, citron, čaj ovocný, brusinky, ghee, vývar masový, sůl, rohlík, perník na strouhání, vejce, mléko, máslo, mouka hrubá, koření do perníku, sůl
Jelení kýta v zeleninové omáčce s brusinkami a perníkovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ynkA
2 názory