Zeleninový bujón SOUS-VIDE k zamražení
Suroviny pro 20 porcí
20 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 743 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,15 g |
Tuky | 3,42 g |
Vláknina | 36,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 65,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použití stejné jako kupovaný zeleninový bujón v kostce, v tomto ale není žádná sůl a chuť je výrazně silnější. Věděli jste, že v kupovaném bujónu je pouze 7% zeleniny?
Navíc domácí vychází podstatně levněji a v každém mrazáku se najde místo na krabičku s bujónovými kostkami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 12 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 16 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 5 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 6 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 8 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 8 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 12 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 12 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 12 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 13 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Jak připravit sterilovaný zeleninový salát? Během deseti minut vytvoříte salát, který pro vás v zimě bude zdrojem vitamínů
Jak si připravit vývar do zásoby: Základem je zredukovat tekutinu, prudce ji zchladit a uschovat
Další recepty
Suroviny: led, cibule, mrkev, celer řapíkatý, pórek, petržel, paprika, žampióny, rajče, libeček, petrželka, koriandr, pepř černý, tymián, bobkový list, badyán
Zeleninový bujón SOUS-VIDE k zamražení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ynpX
0 názorů