Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Jak udělat z jater delikátní záležitost, na které si pochutná celá rodina? Upečte je podle tohoto receptu. Jemná játra v lahodné šťávě vonící medem a hořčicí potěší vaše blízké a provoní váš domov.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 259 kJ / 2 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,71 g |
Tuky | 187,72 g |
Vláknina | 13,09 g |
Cholesterol | 2,29 g |
Sodík | 3,89 g |
Sůl | 8,85 g |
Sacharidy | 157,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já si do mrazáku dávám v sezoně zamrazit kromě nasekaných lístků libečku i stonky. Ty pak přidávám do hrnce na vyvaření. Chuť pokrmu to moc neovlivní, ale během vaření to hezky voní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2023 20:53
2. 2. 2023 11:39
2. 2. 2023 11:25
2. 2. 2023 08:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 13 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 3 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 3 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 3 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 4 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 8 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 8 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
Med je výborné sladidlo a lze ho využít v mnohých moučnících i jiných pokrmech
Jak připravit dokonalé játrové knedlíčky do polévky? Poradíme, jaká játra na ně použít a jak je zpracovat
Další recepty
Suroviny: játra hovězí, slanina gazdovská, vývar masový, sádlo, cibule, česnek, mrkev, med tekutý, hořčice kremžská, bobkový list, koření nové koření, pepř mletý, sůl, vývar masový, solamyl, máslo, petrželka
Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2gGL
4 názory