Marinované přírodní kuřecí řízky z trouby
Recept ještě nebyl hodnocenChceme-li si vychutnat opravdu šťavnatá kuřecí prsíčka, nepotřebujeme žádné dlouhé procedury ani složité postupy. Maso stačí na jednu až dvě hodiny naložit do speciální…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 891 kJ / 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 32,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 20,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Chceme-li si vychutnat opravdu šťavnatá kuřecí prsíčka, nepotřebujeme žádné dlouhé procedury ani složité postupy. Maso stačí na jednu až dvě hodiny naložit do speciální…
Krkovička je výborná na minutkové úpravy. Mírně prorostlé maso je dokonale křehké a nemá sklony k vysušení, jako třeba kotleta. Základem je vychucená marináda, ve které…
Křupavý smažený řízek je klasika, kterou si občas dáme rádi všichni. Avšak i tomuto tradičnímu jídlu můžete dát nový švih. Zkuste recept na řízky obalené v pikantní…
Vepřové maso se řadí mezi ty tučnější druhy masa, nicméně, právě kotleta je kousek libový. Zapečená s chutí sójové omáčky, hořčice a citronu bude spolu s bramborovou…
Kuřecí nudličky lze udělat na tisíce způsobů a nikdy nezklamou na oběd, k večeři, do salátů nebo k svačinkám. Vyzkoušejte lehce pikantní verzi s chilli a Moravankou,…
Maso nakrájíme na nudličky. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli. Vložíme maso, orestujeme a až se zatáhne, ochutíme Podravkou (Vegetou). Podlijeme troškou vody a…
Křehké maso, které se bude rozplývat na jazyku, s pikantní chutí hořčice a jemnou smetanou. Jednoduchá příprava, druhý den dáte do pekáčku a do hodiny máte bohatý oběd…
Kuřecí křídla pro opravdové gurmány. Marináda z jednoduchých a dostupných ingrediencí spolu s kuřecím masem tvoří dokonalou kombinaci chutí a vůní. Můžeme je připravit v…
Stehenní řízky pokladené na vrstvě cibule, potřené směsí hořčice a česneku, zalité vývarem a pak upečené budou křehoučké, šťavnaté a příjemně pikantní. Jako příloha se k…
Vepřové plátky marinované v pikantní směsi, pěkně odpočaté v chladničce mohou čekat na správnou příležitost i den či dva. Poté se propečou do zlatova na vrstvě cibule a…
Mnoho z nás si tuto pikantní pomazánku pamatuje už z dětství, většinou namazanou na půlkrajíčcích chleba a servírovanou ke snídani. Zkuste ji ale pro změnu máznout na…
Cibulku nakrájíme na drobno a osmahneme na kousku másla, dáme stranou vychladit.Do větší mísy dáme ostatní suroviny, mleté maso, vejce, hořčici, strouhanku, mouku, sůl,…
Králíka vykostíme a necháme ve větších kusech.7 lžic oleje, hořčici, med, sůl a pepř dobře vymícháme a vetřeme do masa. Necháme do druhého dne odležet v lednici.Druhý…
Vepřový bůček nepatří mezi druhy masa, které bychom měli konzumovat často, ale jednou za čas nám neuškodí. S křupavým chlebem a kyselými okurkami se hodí jako pohoštění…
Pokud je vám pravý tatarský biftek z nějakého důvodu nedostupný, můžete svůj mlsný jazyk ošálit touto napodobeninou. Maso je zde nahrazeno bramborami (salámem nebo…
V kastrolu uveďte do varu osolenou vodu a pět minut v ní povařte brokolici. Sceďte, propláchněte ve studené vodě a nechte okapat.V misce promíchejte zakysanou smetanu s…
Plátky krkovice jsem naklepala, opepřila, potřela sojovou omáčkou (podle chuti každého..sladká, chilli..), worchestrem a pomazala horčicí. Nechala jsem v ledničce…
Panenku odblaníme, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na medailonky, které jemně naklepeme pěstí ruky, osolíme je a opepříme.Cibuli nastrouháme na jemno, smícháme…
Pokud vám od oběda zbyde maso, ideální volbou je použít ho pro přípravu omáčky. Znojemská je snadná a chutná omáčka, jejíž hlavní ingrediencí je kyselá okurka, která jí…
Na oleji v tlakovém hrnci usmažíme na drobno nakrájenou cibuli dorůžova. Na ní krátce z obou stran orestujeme plátky masa, přidáme sůl, hořčici, koření a podlijeme…
Hledáte recept na výborný nedělní oběd pro celou rodinu? Připravte si tradiční roládu z vepřového masa podle našeho receptu. Je to klasika, která nikdy nezklame. Uvnitř…
Vepřové koleno si řádně vykostíme (já už kupuji rovnou vykoštěné) a rozložíme si ho na stůl, aby nám vznikla placka.Osolíme, opepříme, pomažeme kremžskou hořcicí a…
Uvaříme těstoviny a na posledních 5 minut přidáme brokolici, kterou máme rozdělenou na menší kousky.Na oleji osmahneme cibuli a poté přidáme žampiony, osolíme a asi 5…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Jak jednoduše zavařit hrušky? Kromě dobře zralých hrušek stačí už jen dvě ingredience a pár hřebíčků pro lepší aroma
Valašský čaj zhřívanice se hodí nejen pro horaly: Kořeněný nápoj podle starého receptu voní hřebíčkem a zamiluje si ho každý
Historie svatebních dortů: Od chlebového koláče až po šílenosti devadesátek