Kuchařka padushka
- Znamení
- Ryby
- Narození
- 28. 2. 1989 (35 let)
- Bydliště
- Most
- Jméno
- Jitka Brabcová
- Povaha
- flegmatik
- Osobnost
- optimista
- Stav
- ženatý/vdaná
- Zaměstnání
- Operátor ve výrobě
- Vzdělání
- vysokoškolské
- Jazyky
- čeština, angličtina, němčina
- Zájmy
- Vaření, snowboard, procházky se psem, malování a jiné
- Datum registrace
- 26. 3. 2011
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 1 hodinou
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 22 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přečtěte si Zobrazit více
Deset školních svačinek z celého světa: Ve Švédsku frčí tousty s čoko posypkou, v Turecku lodička se sýrem a v Izraeli bamba
Leipziger Lerchen aneb Lipští skřivani: Německé „muffiny“ plněné pikantní marmeládou a mandlemi božsky chutnají
Zeleninová směs naložená v soli: Přes 2 kg výborného základu do polévek a omáček připravíte za necelých 70 Kč