Víkendová valašská kyselice
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 186 kJ / 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,20 g |
Tuky | 37,27 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 116 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 75,58 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2023 20:15
Anna Kocikova: Přesně tak, jedna z mých nejoblíbenějších
30. 3. 2023 20:14
Bohunka.T: Děkuji, děkuji
30. 3. 2023 20:02
Je moc dobrá, také jí ráda vařím.
30. 3. 2023 19:32
Také ji máme rádi a chutná nám nejen o víkendu
30. 3. 2023 13:40
Nejlepší, taky tak dělám bodik
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 4 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 29 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 51 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: máslo, cibule, klobása, brambory, kmín celý, smetana, zelí kysané, mouka hladká, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř
Víkendová valašská kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADPn3
5 názorů