Angreštové nanuky
Horké léto a ovocné mražené dobroty jdou perfektně k sobě. Pokud vám právě dozrává angrešt, zkuste připravit jednoduché domácí nanuky. Vodovou variantu zaměňte za smetanovou verzi, zapněte mrazák na frost a za chvíli můžete mlsat.
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 6 475 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 61,35 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 235,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Někdy je lepší přidat více cukru, angrešt bývá často kyselý. Čím více přidáte cukru, tím déle to bude mrznout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2023 07:17
8. 7. 2023 14:21
zuzi777a (moderátorka): Hlavně ten cukr jinak to bude opravdu hodně kyselé.🙂🙂
8. 7. 2023 13:18
Angrešt mi právě dozrává, zkusím.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 9 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 13 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 2 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 3 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 5 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 5 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 8 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 8 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 9 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 10 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence
Anýz, koření s výraznou chutí, se používá do sladkého i slaného pečiva a k nakládání zeleniny
Další recepty
Suroviny: angrešt, cukr, smetana ke šlehání, mléko, cukr vanilkový
Angreštové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2ZyL
3 názory