Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
Letní rychlovka v asijském stylu. Stačí mít doma trochu vhodných surovin a můžete do půl hodinky hodovat. Nezapomeňte na lehkou přílohu, rýži nebo rýžové nudle, ať je ťuknutí do vzdálené exotické kuchyně kompletní!
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 972 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,67 g |
Tuky | 66,65 g |
Vláknina | 15,71 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 5,95 g |
Sacharidy | 27,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace Prima Fresh, upraveno. Stir-fry je asijská technika vaření, znamená míchej a smaž.
Do wok pánve se postupně přidávají suroviny, které se za častého nebo stálého míchání smaží na troše tuku. Během chvilky máme měkké, křehké maso a chutnou zeleninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2023 12:45
23. 8. 2023 21:25
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 12 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 14 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Další recepty
Suroviny: maso mleté, olej olivový, zázvor čerstvý, česnek, chilli, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, oříšky, ústřicová omáčka, omáčka sojová sladká, sojová omáčka světlá, solamyl, voda
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6822
2 názory