Vepřové plátky na víně a česneku
Vepřové maso má široké použití, patří proto k nejčastěji používanému masu v české kuchyni. Pro tento recept se nejlépe hodí vepřová plec, kýta nebo pečeně, protože v česnekové omáčce dušením dostatečně změkne.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 422 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,60 g |
Tuky | 16,21 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 277 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 23,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Doporučuji podávat s bramborovým knedlíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové žaludky na smetaně s tymiánovými bramboráčky
Přidáno před 5 hodinami
Topinky s masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech
Přidáno před 6 hodinami
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta po uhersku
habis uvařila před 36 minutami
Špekové brambory v tlakovém hrnci
Artaban uvařila před 50 minutami
Rohlíky jako dech - úžasné
Rorejsek uvařila před 1 hodinou
Piškotová nepečená roláda
MarinetteQueen3 uvařil před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
Danoouch uvařil před 2 hodinami
Mrkvový krém
Danoouch uvařila před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Marketa Volfova uvařila před 4 hodinami
Vepřové jazýčky na hrášku a kapii
Tamarilka uvařila před 6 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
olca1983 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší párek v rohlíku? Pochutnáte si už za 35 korun hned u tramvaje, vítěz je ale jinde
Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Suroviny: maso vepřové, česnek, víno bílé, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vývar masový
Vepřové plátky na víně a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Bv
0 názorů