Džem z jeřabin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 886 kJ / 3 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 65,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 700,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do každé skleničky jsem ještě před uzavřením přidala lžičku rumu.
Džem je hustý, pikantní, výborný.
Zdroj: časopis Lidové recepty (trochu jsem ho upravila)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2017 15:38
TAKY PRÁVĚ VAŘÍM
10. 9. 2016 23:07
1. 9. 2016 15:16
22. 11. 2013 13:32
No jo, no..., to je snad ironie, Aronie se slivovicí
Ale když vám to chutná...
22. 11. 2013 12:49
1. 10. 2013 15:38
17. 9. 2011 20:41
monikaK:
Jedlé mají lístky ez zoubků a jsou chutně nakyslé, nejedlé jsou zoubkaté a příšerně hořké, dobrou chuť..http:///www.toprecepty.cz/recept/7545-dzem-z-jerab...
3. 9. 2011 12:30
5. 8. 2011 15:08
13. 12. 2009 04:51
25. 9. 2009 10:33
14. 9. 2009 13:59
jedle jsou ty, ktere maji listky do poloviny zoubkovane.
plody maji "bubaka" ve tvaru krizku.
31. 8. 2009 16:07
31. 8. 2009 12:05
31. 8. 2009 01:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 7 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 10 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 56 minutami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 57 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 1 hodinou
Grilované makrely
mkab uvařil před 1 hodinou
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 3 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 3 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat jeřabiny a arónie. Hodí se hlavně ke zvěřině a hovězímu masu
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: jeřabiny marmeláda z černé jeřabiny marmeláda z jeřabin černé jeřabiny džem jedlé jeřabiny jerabina jeřabiny recept jeřabinový džem černé jeřabiny marmeláda jeřabina jedlá džem z černé jeřabiny černá jeřabina džem jeřabiny recepty marmeláda z černých jeřabin jedlé jeřabiny recept černý jeřáb džem černá jeřabina marmeláda jedlá jeřabina jeřabiny jedlé černé jeřabiny
Suroviny: jeřabiny, cukr, skořice mletá, rum
Džem z jeřabin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86L2
15 názorů