Vepřový paprikáš PH
Vaření s různými kuchyňskými pomocníky je takřka bez starostí. Přesvědčit se o tom můžete při přípravě vepřového paprikáše s pomocí pomalého hrnce. Maso v něm necháme uvařit doměkka a pak jen dovaříme omáčku z vývaru a zakysané smetany.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 488 kJ / 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,98 g |
Tuky | 24,44 g |
Vláknina | 5,26 g |
Cholesterol | 224 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 35,80 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 4 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 7 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 8 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z vepřového masa
Merylas uvařila před 11 minutami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 13 minutami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 1 hodinou
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 2 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 3 hodinami
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 3 hodinami
American pancakes
mibrix uvařila před 3 hodinami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 3 hodinami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, voda, smetana zakysaná, mléko, mouka hladká, nať petrželová, kopr čerstvý, sůl, pepř mletý
Vepřový paprikáš PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR0pY
0 názorů