Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Pečené kuřecí čtvrtky, vonící po tymiánu, servírované se smetanovou žampionovou omáčkou, jsou ideální volbou k obědu, či večeři. Vaši strávníci se budou doslova oblizovat až za ušima.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 507 kJ / 1 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,36 g |
Tuky | 144,41 g |
Vláknina | 24,12 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 34,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nechala jsem se inspirovat kuchyní Lidlu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2024 21:26
26. 4. 2024 08:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 6 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 15 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 2 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 4 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 4 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Nejlepší recepty z kuřecího masa: Je libo kuře pečené, grilované či v omáčce?
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Další recepty
Suroviny: kuře čtvrtky, sůl, pepř mletý, tymián čerstvý, máslo, žampióny, olej rostlinný, cibule, česnek, vývar kuřecí, smetana ke šlehání, petrželka
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5r9
2 názory