Tuňák s citronovou omáčkou
Chřest, zapečený tuňák vonící po tymiánu a krémová citronová omáčka - tato kombinace vás jistě nadchne. Jídlo chutná skvěle a nazdobené citronem a větvičkou rozmarýnu lahodí i očím.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 412 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,98 g |
Tuky | 99,99 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 35,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá rád chřest, může jako přílohu použít malé vařené brambůrky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2015 09:01
2. 11. 2014 13:24
27. 11. 2012 00:18
23. 11. 2012 14:07
22. 4. 2012 19:06
27. 3. 2011 12:49
27. 3. 2011 12:38
21. 9. 2009 10:04
20. 9. 2009 21:21
20. 9. 2009 20:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 7 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 5 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 7 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 9 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 9 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 10 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 11 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Jak můžeme využít citrusy v kuchyni? Vylepší chuť omáček i polévek a hodí se také na smažené pokrmy nebo do rizota
Jak správně připravit steak z tuňáka? Máme pro vás pět tipů a názorné video
Další recepty
Tématické fráze: citrónová omáčka k rybě tuňák recept citronová omáčka k lososu tuňák recepty citronová omáčka na rybu omáčka k tuňákovi citronová omácka na ryby recept tuňák tuňák s omáčkou tuňák citrónová omáčka ke steaku omacka k tunaku recept na tunaka omáčka na tuňáka ryba s citronovou omackou recept na přípravu tuňáka příprava tuňáka omáčka k rybe losos s citrónovou omáčkou tunak pohlreich
Suroviny: tuňák, olej olivový, sůl, pepř, rozmarýn, chřest, citron, smetana ke šlehání, žloutek, med, máslo, sůl, rozmarýn, citron
Tuňák s citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8Kr
10 názorů