Sýrové pečivo s celerovou natí
Suroviny
Porce: 4 večky nebo 12 bulek
Nutriční hodnoty
Energie | 14 920 kJ / 3 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,80 g |
Tuky | 101,75 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 537,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2013 12:44
1. 10. 2009 20:45
1. 10. 2009 19:10
1. 10. 2009 17:42
1. 10. 2009 16:55
1. 10. 2009 16:37
1. 10. 2009 16:23
Chlebová mouka pšeničná je hodnotnější než hladká, má žlutohnědou barvu. Ale klidně můžeš použít i hladkou, bude to možná i nadýchanější.
Mrkni sem http://domacipekarny.dama.cz/suroviny.php?d=5
.....je to T 1050 - Pšeničná mouka hladká chlebová nebo T 1000 - Pšeničná mouka hladká tmavá(chlebová) , ale my si ji vozíme ze mlýna.
1. 10. 2009 16:15
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 2 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 3 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 5 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 7 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 8 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 8 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 9 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Šalvěj je významná léčivka i chutná bylina do kuchyně. Jak a kde ji nejlépe upotřebíme
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: sýrové pečivo mouka t55 mouka manitoba mouka t 55 celerová nať rozdíl mezi chlebovou moukou rozdíl mezi chlebovou a normální moukou manitoba mouka rozdíl mezi chlebovou moukou a normální specialni chlebova mouka t55 rozdíl mezi chlebovou a hladkou moukou rozdíl mezi normální a chlebovou moukou rozdíl mezi hladkou moukou a chlebovou moukou co je mouka t55 jak použít celerovou nať rozdíl mezi hladkou a chlebovou moukou recepty z mouky manitoba rozdil mezi moukou a chlebovou moukou rozdil mezi moukou chlebovou anormalni hladká mouka manitoba
Suroviny: voda, cukr, droždí, sádlo, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sůl, sýr nastrouhaný, nať celerová, česnek sušený
Sýrové pečivo s celerovou natí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7ZQ
8 názorů