Jahodový dort s cappuccinem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 431 kJ / 3 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,75 g |
Tuky | 147,96 g |
Vláknina | 11,65 g |
Cholesterol | 607 mg |
Sodík | 560 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 515,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
zdroj: Inspiraci dortu jsem získala z časopisu Katka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2009 21:05
Ano, chápete. Předem uvaříme "želatinu" a pak přidáme jahody. Podle toho jak jsou velké, já jsem je ještě půlila. Hmota před nalitím na korpus nemusí být úplně vychladlá. Stačí ji na chvilku odstavit z plotny.
19. 11. 2009 20:57
Jahody dáme do vařící kompotové šťávy celé? Do kompotové šťávy přidáme solamyl, cukr, skořici a strouhanou citrónovou kůru. Přivedeme k varu a pak přidáme celé jahody? A šťávu s jahodami ještě chvili vaříme. Chápu to dobře? V popisu je to napsané trochu nesrozumitelně. A náplň nalijeme na korpus ještě horký? Děkuji autorce za upřesnění.
19. 11. 2009 19:22
chválím
19. 11. 2009 19:18
To nemá chybu.
19. 11. 2009 18:01
Uff, proč mi to děláte?
19. 11. 2009 17:54
Simčo nádhera
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 1 hodinou
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 1 minutou
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 2 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 10 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 31 minutami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 2 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 2 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 2 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: dort hello kitty fotogalerie zelatina ze solamylu bezinkový kompot želatina ze solamilu marcipánový dort hello kitty moucniky z tvarohu z časopisu katka fotogalerie dortu s jahodami želatinovy dorty fotogalerie jahodovy kompot dort dort z kompotových jahod kakaový dort s jahodami pečeme z jahod pečeme s jahod dorty s jahodami kompotovej dort jemná želatina na dort pečeme z kompotových jahod instantní mléko vana capa želatina na potření jahod na dortu časopis dorty
Suroviny: vejce, cukr, cukr vanilkový, olej, mouka hladká, mouka hrubá, solamyl, prášek do pečiva, kakao, likér, mléko, kompot jahodový, solamyl, cukr, skořice, kůra citronová, tvaroh, cukr, cukr vanilkový, želatina, smetana ke šlehání, cappuccino, kakao, likér, rum
Jahodový dort s cappuccinem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWlW
6 názorů