Chleba z chleba
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 020 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,28 g |
Tuky | 16,16 g |
Vláknina | 10,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 205,41 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 6. 2010 23:23
děvčata, nemáte zkušenost s pečením chleba v horkovzdušné troubě? ještě jsem ho v ní nedělala...nemám to dát jen bez horkovzduchu?? díky, Ivana
26. 1. 2010 17:56
Díky za bodíky, já mám taky nejraději chleba upečený v troubě, jen mám ošatku u mamky, tak jsem sáhla po formě na biskupský chlebík-aspoň držel tvar
26. 1. 2010 17:37
Je krásný a i když jsem už upekla hodně chlebíků, tak tenhle ještě ne, takže dávám bodík a hned si jej tisknu.Ráda peču chléb nejlépe v troubě, takže
26. 1. 2010 15:40
Ano i fotky jsou stejné-není to povoleno? Zajímají tě recepty nebo statistický průměr,kdo,kde a kolikrát? Přijeď a uvidíš to potřetí dárečku
26. 1. 2010 15:30
Mám dotaz na autorku, ty tento recept vkládáš i na jiné weby? Nebo je to kopie? Není to nic proti ničemu, podpis je tam stejný, jen se ptám pro objasnění.
26. 1. 2010 15:01
Pivo jsem dala světlého Kozla- na pivo odborník nejsem,ale tuším, že to je 10. Prostě nám zbyl od oběda a bylo mi líto ho vylít
26. 1. 2010 14:56
moc pěkný
26. 1. 2010 14:17
Katko, ten recept se mi zdá výborný a foto chlebíku o tom svědčí. Jen mám dotaz, zda je jedno, jaké použiji pivo. Do některých jídel se se nedoporučuje dávat např. plzeňské, které je sice kvalitní, ale jídlo prý po něm hořkne. Máš to vyzkoušené? A raději 10 nebo více stupňové? Děkuji za odpověď.
26. 1. 2010 13:40
to je panečku ale zajímavá myšlenka, to se muší ozkúšať
akurát ho napěchuju do ošatky a šup s ním do trouby. nějak už se mi ten kvádřík v pečce pečený přejedl. jaj bochníček je bochníček a když vyjde kůrka..mmmňáám
dávám
akurát ho napěchuju do ošatky a šup s ním do trouby. nějak už se mi ten kvádřík v pečce pečený přejedl. jaj bochníček je bochníček a když vyjde kůrka..mmmňáám
dávám
26. 1. 2010 12:01
No, tak to je zas něco na vyzkoušení
26. 1. 2010 11:42
Chléb vypadá opravdu skvěle, a věřím že i skvělé chutna, brzy určitě vyzkuším
26. 1. 2010 11:37
A kdyby jste věděli jak je dobrý a jak krásně voníLesk tomu dalo vajíčko, obvykle mašluji slanou vodou, ale pekla jsem záviny a zbylo vajíčko, tak jsem ho využila.
26. 1. 2010 11:20
Katty, ten chlebík je tak zajímavý, že nutí k vyzkoušeníMáš ho moc hezkej a jak se blejskáDávám ti bodíka
26. 1. 2010 10:57
Pěkný chlebík. Jak tak koukám na recepty z domácí pekárny, tak silně uvažuji, že si ji pořídím. A to co nejdříve.
26. 1. 2010 08:22
znám, je moc dobrý. jen jsem nedávala pivo, ale vodu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 1 hodinou
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 5 minutami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 6 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 14 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 35 minutami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 2 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 2 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 2 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Desatero - jak používat chřest v kuchyni. Oblíbené recepty na jeho zpracování a využití
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Další recepty
Tématické fráze: chleba z chleba recepty z chleba peční chleba recepty na chleba v horkovzdušné troubě biskupský chleba domácí chléb pečený v troubě biskupský chléb chleba v horkovzdušné troubě pečení chleba v troubě zkušenosti chleba z pekarny biskupský chléb recept biskupský chlebíček z domácí pekárny horkovzdušná trouba na chleba chleba v plynové troubě chleba z domaci pekarny recept na chleba horkovdusne trubi na pečení chleba pečení chleba z chleba peční chleba v troubě hrkovydusna trouba chleba
Suroviny: pivo světlé, chléb, mouka hladká, cukr, sůl, kmín celý, ocet, olej olivový, droždí
Chleba z chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X5L
16 názorů