Ostré vepřové nudličky se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenNěkomu se může kýta zdát tuhá, ale pokud ji připravíte na sádle, místo oleje, budete mile překvapeni. Přidejte zeleninu, chilli papričky a rázem můžete servírovat chutný…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Někomu se může kýta zdát tuhá, ale pokud ji připravíte na sádle, místo oleje, budete mile překvapeni. Přidejte zeleninu, chilli papričky a rázem můžete servírovat chutný…
Houba, nabitá vitamíny a minerály, posiluje imunitu a zdraví. Řeč je o hlívě ústřičné, jednoduše připravené na česneku, opečené s chlebem do křupava. Jednoduchý,…
Kung Pao je pikantní čínské jídlo, které se připravuje smažením na pánvi. Toto jídlo je známé svou výraznou chutí a kombinací kořeněných, sladkých a slaných složek. Kung…
Vepřové maso je velmi variabilní. Ať už použijeme jemnou kýtu, nebo šťavnatou krkovici, tento oběd je dobrota. Pečeme na černém pivu a většinu práce za nás udělá trouba.…
1. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. 2. Rozpálíme olivový olej, zpěníme na něm česnek, krátce orestujeme, přidáme nadrobno pokrájenou chilli papričku…
Pomalu pečené vepřové maso v pekáčku plném zeleniny a kvalitní šunky zní velmi lákavě. Udělejte jej pikantní s chilli papričkou nebo úplně jemné, pro celou širokou…
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky. Dáme do misky, přidáme olej, sůl, koření, chilli papričku, škrobovou moučku, promícháme a necháme v chladu 1-2 hodiny uležet…
Sladká chilli omáčka je typická pro thajskou kuchyni. Chilli omáčky slouží jako dip k namáčení soust i jako chuťové přísady při pečení, vaření a marinování. Vlastní…
Nakrájené zelí dáme do velkého hrnce a spaříme 2 l horké vody. Přivedeme k varu na 1 minutu a hned z vody vytáhneme sítkem do misky. Do té samé vody vložíme papriky a…
Připravte si k obědu českou hospodskou klasiku - katův šleh. Jídlo připravíte z vepřové kýty, restované spolu s cibulí, paprikou, jarní cibulkou a chilli, s omáčkou z…
Pokrmy asijské kuchyně se hodí v horkých letních dnech i pro evropské destinace. Rychlá příprava, vyladěná chuť a dávka exotiky láká usednout k talíři. A dokonce nejen v…
Kuřecí maso nakrájíme na delší nudličky, dáme do uzavíratelné misky, přidáme 1 lžíci olivového oleje a světlou sójovou omáčku. Maso několikrát promícháme v olejové…
Kuřecí prsa jsou se správnou přípravou velmi chutným a šťavnatým masem. V tomto receptu je naplníme sýrem, šunkou a svěžím hráškem. Zabalené rolky necháme propéct a…
Tato aromatická a barevná směs zeleniny a vajec, smíchaná s lahodnou rýží a dochucená asijskými kořeněnými omáčkami, vám přinese autentický zážitek z asijské kuchyně…
Na sádle rozškvaříme 3 plátky slaniny, přidáme pokrájenou cibuli, raději více než méně, já dávám 3 a tu osmažíme do zlatohněda, přidáme lžíci cukru a karamelizujeme.Do…
Krkovičku nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme.Připravíme si marinádu. Smícháme jogurt, česnek, chilli papričku, přidáme kečup, hořčici a worcestrovou omáčku. Maso…
Kuřecí nudličky jsou velmi oblíbenou rychlovkou k obědu i večeři. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, exotičtějšího, určitě doporučujeme náš recept na africké kuře. Maso…
V české kuchyni je jedním z tradičních pokrmů bramborový guláš. Je tak snadný na přípravu, že právě jím začíná v kuchyni mnoho nových kuchařů. Do toho guláše patří také…
Kuřecí paličky omyjeme, osušíme a podélně uděláme do svaloviny dva zářezy,až ke kosti. Chilli papričky, zbavíme jadřince a nakrájíme na jemné nudličky.V misce smícháme…
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme chilli papričku, česnek, rajčata a nasekané bylinky chvilku opékáme. Přidáme maso a zprudka opékáme, přidáme kečup a necháme na mírném…
Kung pao je tradiční sečuánský pokrm, který známe z asijských restaurací. Oblíbený je díky skvělé chuti a rychlé jednoduché přípravě. Maso stačí krátce zprudka opéct,…
Na oleji s máslem zesklovatíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev a nakrájený celer a restujeme. Přidáme konzervu rajčat, nakrájenou cuketu, papriku a…
Očištěné minutkové maso nakrájíme na nudličky, dáme do uzavíratelné misky, přidáme světlou sójovou omáčku a olej. Dobře promícháme a uzavřené dáme do chladu, než…
Lilek je celoročně lehce dostupný v obchodech, přesto se mu ještě stále dost lidí vyhýbá. Je to skvělá zelenina, z níž se dají za chvilinku vytvořit na pánvi luxusní…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Královské chutě: Britský král Karel III. jí skromně, rád sbírá houby a chutná mu úplně obyčejné rizoto s hříbky
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček
Královské chutě: Vévoda Filip nikdy neodolal tomuhle šťavnatému slanému koláči s rýží a lososem