Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Feferonky sušené - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 611 kJ / 385 kcal
Bílkoviny12,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,50 g
Tuky15,00 g
– nasycené3,00 g
– nenasycené12,00 g
–– mononenasycené5,00 g
–– polynenasycené7,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Václavkový guláš

Václavkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hustý a sytý houbový guláš z podzimních václavek má díky feferonce velmi pikantní chuť. Guláš podáváme s knedlíkem a na talíři jednotlivé porce ozdobíme cibulí,…

BILKOVAI

60 min

Kisir (turecký salát)

Kisir (turecký salát)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bulgur vsypeme do mísy, zalijeme vařící vodou, promícháme a zakrytý necháme asi 15 minut stát. Aby bulgur nezchladl moc rychle, je dobré pro udržení tepla mísu obalit…

Vepřové na špejli

Vepřové na špejli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mäso zmiešame s vajíčkom, narezanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, rozdrvenými feferónkami, rascou, vňaťou, korením a soľou. Z masy robíme valčeky s priemerom cca 3…

tejaja

40 min

Domácí houbové koření

Domácí houbové koření

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pretože máme veľa podpňoviek (václavek) a nie je ich už kam dávať a nestíhame jesť, používám na varenie len klobúčiky a nožičky som použila na hubové korenie. Nožičky…

tejaja

10 min

Dračí sen s játry

Dračí sen s játry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Drůbeží játra silně obalíme ve sladké paprice a mouce. Na tuku postupně osmažíme na mírném plameni na pánvi a odkládáme zvlášť do hrnce pod pokličku, aby játra zůstala…

pbarva

40 min

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více