Thajská rybí polévka
Recept ještě nebyl hodnocenKrevety (garnely) si kuchyňsky připravíme. Ocásky ponecháme, budou se nám lépe konzumovat. Nejprve si připravíme rybí vývar. Hlavičky a krunýře dáme do hrnce se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 347 kJ / 83 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,90 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,35 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 0,70 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Krevety (garnely) si kuchyňsky připravíme. Ocásky ponecháme, budou se nám lépe konzumovat. Nejprve si připravíme rybí vývar. Hlavičky a krunýře dáme do hrnce se…
Očistíme krevety, ulomíme hlavu, odstraníme nohy a oloupeme až k ocásku. Jde to lehce, ocásek se ponechává na držení při konzumaci. Pak nařízneme opatrně hřbet a vyndáme…
Garelky bychom měli pořádně umýt.Dáme je vařit asi na 1 minutu do vroucí vody, vodu nesolíme. Vyjmeme z hrnce, odděláme hlavičku, oloupeme a odděláme střívko. Nachystáme…
Troubu předehřejeme na 200 °C. V misce smícháme lžíci olivového oleje, nastrouhanou kůru z poloviny citronu, na špičku nože mletého chilli. Oloupanou mrkev nakrájíme na…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Restaurace aprílovou „soutěží“ o desítky tisíc napálila zákazníky: Jeden si nechal vytetovat na čelo její název
Oblíbené omáčky zdravěji: Květáková koprovka nebo speciální rajská vás nadchnou!
Dobrota ve znaku Lotrinska: Slaný koláč quiche miloval i polský král Stanislav I.