Krůtí v kávové marinádě s celerovým salátem
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny ingredience na marinádu smícháme, maso s marinádou potřeme a uložíme ho přes noc do chladu v uzavřené nádobě.Druhý den maso přendáme do pekáčku a přikryté…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechny ingredience na marinádu smícháme, maso s marinádou potřeme a uložíme ho přes noc do chladu v uzavřené nádobě.Druhý den maso přendáme do pekáčku a přikryté…
Cuketu nakrájet na tenké plátky a s kořením opéci dozlatova na pánvi vytřené olejem. Štíhlé nudle ohřát v mikrovlnné troubě nebo na páře, pokrájet, přidat na pánev. …
Vejce rozpůlíme po délce a spodní část potřeme hořčicí. Na to položíme lístek bazalky, rajčete a slaniny. Přiklopíme druhou půlkou. Zabalíme do okurky a spíchneme…
Vejce rozklepneme do pánve a uděláme za pomoci vařečky takovou trhanou omeletu. Vzniklou vaječnou hmotu necháme vychladnout. Do mísy si dáme obsah balení pomazánkového…
Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a posypeme špetkou vegety. Na polovinu roštěnky poklademe plátky hermelínu, přeložíme a okraj buď sklepeme nebo sepneme…
Zemiaky uvaríme v šupke a olúpeme, narežeme ich na kocky. Primiešame zeleninu. Na panvici opražíme na kocky narezanú slaninu a pridáme ju k zemiakom. Do výpeku dáme ocot…
Čočku propereme a namočíme na 2 hodiny do vody. V této vodě čočku vaříme doměkka s uvedeným kořením a bylinkami. Když je čočka měkká, vyjmeme koření.V hlubší nádobě…
Z uvařených vajec vyjmu žloutek, utřu do hladka s hořčicí solí a pepřem, přidám ocet, víno, celý čas šmidlám tyčovým šmrdlačem , po trochách přidávám olej, nasekané…
Šmakoun rozřízneme podélně na poloviny – takže máme 4 kusy. V misce smícháme hořčici a veškeré koření. Vedle si v hmoždířku utřeme bazalku s kapkou oleje a přidáme ji ke…
Kotlety posypeme směsí koření, které do masa vtlačíme, pokapeme olejem a necháme v chladu odležet. Solíme až těsně před přípravou. Kapustičky si očistíme, nakrájíme na…
Smícháme uvedené ingredience (kromě paprik) do marinády. Vložíme filety a necháme marinovat alespoň 2 hodiny. Pak rozpálíme tuk a okapané filety velmi zprudka osmahneme…
Řízky naklepeme, nasolíme a lehce potřeme hořčicí. Na potřenou stranu položíme slaninu a paličkou přiklepneme. Obalujeme v mouce, vejci a mandlové strouhance. Smažíme…
Plátky filé důkladně osušíme, pokapeme citronem, osolíme z obou stran a opepříme. Potřeme hořčicí, poklademe plátky anglické a sýru a zavineme do rolky, zajistíme…
Nejprve si připravíme těsto. Smícháme všechny ingredience a uhněteme hladké těsto, které necháme cca 15 minut odpočinout. Mezitím předehřejeme troubu na 200°C a pustíme…
Den dopředu naložíme maso. Připravíme plátky, které zlehka v sáčku naklepeme a promícháme s marinádou. Dáme do uzavíratelné nádoby a uložíme v ledničce. Na marinádu…
Z jemně nastrouhaného ementálu, hořčice, utřeného česneku a bylinek vytvoříme hustou směs, kterou pro snadnější promíchání povolíme trochou smetany. Maso tence…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Jak zužitkovat celou krůtu a ušetřit? Pečený krůtí krk a biskup patří mezi gurmánské speciality
Sezóna českého česneku je tu! Poznejte sílu nejúčinnějšího přírodního antibiotika
Starověký fast food aneb Rychlé občerstvení ve starém Římě: Pečený úhoř, sýr s medem a teplé klobásy se zapíjely vínem