Ořechové šlehačkové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenDen dopředu si připravíme pařížskou šlehačku. Smetany svaříme společně s čokoládami ( vaříme asi 1 minutu ), pak odstavíme, necháme vychladit a pak dáme na noc do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Den dopředu si připravíme pařížskou šlehačku. Smetany svaříme společně s čokoládami ( vaříme asi 1 minutu ), pak odstavíme, necháme vychladit a pak dáme na noc do…
Ovoce nakrájíme na malé kousky a na cedníku necháme okapat přebytečnou šťávu. Listové těsto rozdělíme na 2 kusy, nebo si uděláme oblíbené závinové těsto.Okapané ovoce…
Kustovnici namočíme do jablečného moštu, alespoň na půl hodiny. Vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny.Postupně přidáme olej, mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva…
Smetanu nalijeme do kastrůlku přidáme ovoce a cukr, dle chuti. Vše svaříme a případně přidáme trošinku kakaa. Poté přeléváme přes palačinku, nebo vanilkovou zmrzlinu.…
Mističky plechu na pečení malých muffinů vyložíme papírovými košíčky nebo složíme papírové košíčky po dvou, aby byly pevnější, a rozložíme je na plech na pečení. …
Do mísy dáme pom.máslo,smetanu a cukr. Elektrickým šlehačem vše ušleháme. Na vhodnou desku položíme první oplatek namočený v rozpustné kávě(s rumem). Potřeme krémem a na…
Připravíme si nejprve puding, který musí chladnout, aby měl stejnou pokojovou teplotu jako ostatní suroviny, za občasného míchání (aby se nevytvořil škraloup) necháme…
Vločky nasucho opražíme a rozmixujeme, piškoty rozmixujeme a přidáme ostatní suroviny, propracujeme a pokud je potřeba, přidáme ještě kokos.Uděláme koule, obalíme v…
Žloutky vyšleháme společně s oběma cukry a pomalu přiléváme olej smíchaný s rumem, potom zašleháme pudinkové prášky s prodopeč a nakonec vmícháme sníh z bílků. Upečeme…
Šleháme žloutky s cukrem, přidáváme postupně teplou vodu, šleháme do hustější hmoty. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a ořechy. Nakonec lehce vmícháme sníh z…
Oslavte svátky jara podmáslovým mazancem s brusinkami, který přináší na Váš stůl kombinaci jemného těsta, bohatého podmáslového aroma a osvěžujících brusinek.
Přidáno před 46 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
12 nejlepších receptů na palačinky: Dáte si čokoládové, se špenátem, nebo zapékané se sýrem?
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí