Vaječná tlačenka
Recept ještě nebyl hodnocenVejce překrojíme na poloviny, salám, okurku a Nivu pokrájíme na malé kostičky. Zeleninu vložíme do formy (na dno jsem do vlnovek vložil střídavě různě barevnou keleninu …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 168 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vejce překrojíme na poloviny, salám, okurku a Nivu pokrájíme na malé kostičky. Zeleninu vložíme do formy (na dno jsem do vlnovek vložil střídavě různě barevnou keleninu …
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Světem jídla: Typicky „americký“ kečup pochází z Číny a původně byl bez rajčat. Neuhádnete, co obsahoval!
Dlabeme zdravě s Mishkou: První krůčky ke zdraví
Co s jahodníky po sklizni? Odplevelit, nakypřit půdu a důkladně pohnojit, další rok se nám za to odvděčí sladkými plody