Kachní stehna s kedlubnami v pomalém hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenKedlubny jsou tradiční přílohou k různým jídlům. Jsou oblíbené, navíc posilují imunitní systém a pomáhají při hubnutí. Zde doplňují kachní stehna připravovaná v pomalém…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kedlubny jsou tradiční přílohou k různým jídlům. Jsou oblíbené, navíc posilují imunitní systém a pomáhají při hubnutí. Zde doplňují kachní stehna připravovaná v pomalém…
Kedlubnu i brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostky, cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka.V hrnci přivedeme vývar k varu a přidáme zeleninu. Vaříme doměkka a ke…
Jarní polévka, z kořenové zeleniny a kedlubnu, má intenzivní chuť a opravdu dokáže postavit na nohy. Lžíce kurkumy dodá polévce ten správný šmrnc. Nezbývá jen, než se s…
Kozí rohy naložené ve sladkokyselém nálevu chutnají skvěle, můžeme si je vychutnat k masu, či je jíst jen tak. Díky vykrojeným tvarům z celeru vypadají pěkně na pohled a…
V této jednoduché a rychlé polévce si naplno vychutnáme nasládlou chuť kedlubny. Stačí nastrouhanou kedlubnu osmažit na másle a pak ji přidat do vody zahuštěné jíškou.
Mezi první jarní zeleninu patří kedlubny, které mají spoustu různých využití v kuchyni. Připravit z nich můžete rychlou mléčnou polévku, která příjemně zahřeje a dobře…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19