Keříčkovec červenolemý na grilu
Recept ještě nebyl hodnocenKeříčkovce opláchneme a očistíme poté uděláme filety, které zbavíme kůže, pokud máme filety už hotové tak rozporcujeme. Poté nasypeme koření do misky a zalijeme štávou z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 527 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 4,30 g |
–– mononenasycené | 1,80 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Keříčkovce opláchneme a očistíme poté uděláme filety, které zbavíme kůže, pokud máme filety už hotové tak rozporcujeme. Poté nasypeme koření do misky a zalijeme štávou z…
Filet osušíme, osolíme a přidáme na něj tymián.Rybu necháme odležet hodinu v lednici.Na pánvičce rozpustíme máslo a do horkého másla vložíme keříčkovce. Opékáme z obou…
Přidáno před 38 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Josef Maršálek ukázal, jak na výtečnou bílkovou roládu: Kouzlo je v dobře zvoleném počtu vajec, prozradil populární cukrář
Z kulinární historie: Čínská kuchyně má 18 tisíc let dlouho tradici, ale rajčata a pro ni typické chilli papričky přinesli až Evropané
Nejlepší polevy na cukroví: Jak na hříšně čokoládovou nebo hladkou citronovou?