Kokosová bublanina.
Recept ještě nebyl hodnocenVše smícháme, dáme na plech.Poklademe ovoce a posypeme kokosem.Pečeme při 200°C asi 30 minut.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vše smícháme, dáme na plech.Poklademe ovoce a posypeme kokosem.Pečeme při 200°C asi 30 minut.
Vše smícháme, dáme na plech.Poklademe ovoce a posypeme kokosem.Pečeme při 200°C asi 30 minut.
Žloutky ušlehejte s cukrem do pěny, zašlehejte olej a mouku s práškem do pečiva a tuhý sníh vyšlehaný z bílků. Těsto rozlijte na plech vyložený pečícím papírem a při…
Žloutky ušlehejte s cukrem do pěny, zašlehejte olej a mouku s práškem do pečiva a tuhý sníh vyšlehaný z bílků. Těsto rozlijte na plech vyložený pečícím papírem a při…
Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Mouku smícháme s práškem do pečiva a prosejeme. Žloutky dáme do šlehače, zasypeme cukrem, přidáme horkou vodu a…
Máslo pokojové teploty nakrájejte na kousky do mísy a utřete ho s cukrem. Přidejte žloutky a pak mouku, kakao a kokos. Vypracujeme těsto a pak z něj lžičkou vykrajujeme…
V misce smícháme banány, kokos, prášek do pečiva, 2 vejce, kokosový olej, vanilkový extrakt, nebo vanilkový cukr, kurkumu, skořici. Pokud se nám směs zdá být málo sladká…
Žloutky s cukrem a vanilkovým cukrem ušleháme do pěny.Přimícháme olej, mouku smíchanou se sodou a pudinkové prášky, které rozmícháme v 1 hrnku šťávy z ananasového…
Cesto: Bielky ušľaháme so soľou a cukrom na tuhý sneh. Pridáme múku zmiešanú s práškom na pečenie a celé zmiešame s kokosom. Upečieme na plechu 27x35 cm s pečiacim…
Cesto: Bielky ušľaháme so soľou a cukrom na tuhý sneh. Pridáme múku zmiešanú s práškom na pečenie a celé zmiešame s kokosom. Upečieme na plechu 27x35 cm s pečiacim…
Cesto: Bielky ušľaháme so soľou a cukrom na tuhý sneh. Pridáme múku zmiešanú s práškom na pečenie a celé zmiešame s kokosom. Upečieme na plechu 27x35 cm s pečiacim…
Nejprve v míse promícháme všechny sypké suroviny, pak přidáme tekuté, vše smícháme dohromady a vytvoříme těsto. Pokud chceme, můžeme do něj nasypat nadrcené ořechy.Plech…
Kakaové věnečky rozmixujeme na jemný prášek a v misce smícháme s kokosem. Do kastrůlku s vodou nasypeme cukr a na středním plameni přivedeme k varu, vaříme cca 5 min.,…
Retro dezerty mají místo i v dnešním světě moderního pečení. Zejména pak, pokud jde o takovou klasiku, jako jsou právě štafetky. Bílkovo-kokosové těsto protřené…
Tvaroh ( jogurt ) ušlehejte s vejci a smetanou do hladkého krému. Ne, cukr tam opravdu nepřijde. Vhodnou zapékací misku vymažte máslem a položte, jeden vedle druhého,…
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Přidáme mléko, olej, mouku s práškem do pečiva a strouhaný kokos.Vše smícháme na jemné těsto a nalijeme do vymazané koláčové formy …
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Napřed uvaříme dle návodu pudink, necháme vychladit. Máslo s cukrem vyšleháme a po lžících zašleháváme vychladlý pudink. Nakonec zašleháme rum.Krémem slepíme vždy 10…
Mouku smícháme s kokosem , cukrem a změklým máslem a šťávou z citronu. Vypracujeme vláčné těsto. Umeleme v mlýnku kolečka a dáme péct zvolna v předehřáté troubě. Pečeme…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a dáme odpočinout do lednice.Pak těsto vyválíme na slabší placku a vykrajujeme libovolné tvary...nejlépe kolečka. Těsto při…
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Přidáme vodu s olejem, mouku s kypřidlem, vše dobře promícháme a nakonec zlehka vmícháme i tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech…
Jelikož už jde podzim cítit ve vzduchu, znamená to, že sezona voňavých hruškových koláčů je v plném proudu. Křehké máslové těsto je pokryto krémem ze zakysané smetany,…
Rozdělíme těsto na 2 nebo 3 díly (podle velikosti plechu). 1. varianta: rozválíme, posypeme strouhankou, poklademe strouhanými jablky, posypeme vanilkovým cukrem,…
V odměrce smícháme 250 ml teplého tekutého sojového mléka a 2 lžíce medu, 70 ml řepkového oleje - necháme vychladnout.V míse smícháme 270 g polohrubé mouky, 50 g…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jak připravit dokonalou dušenou mrkev: S tímto jednoduchým postupem a třemi přísadami uděláte z obyčejného jídla božské
Historie vanilky: Od indiánů přes alžbětinský dvůr až do kuchyně amerického prezidenta
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort