Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koňak - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 172 kJ / 280 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Beef Stroganov podle Vodoucha

Beef Stroganov podle Vodoucha

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sežeňte si kvalitní zadní hovězí maso a pusťte se s námi do přípravy minutkového guláše podle Ivana Vodochodského. Zapomeňte na dlouhé dušení, tento hovězí Stroganov se…

rebeka

35 min

Dobošové řezy

Dobošové řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sladké Dobošové řezy, skládající se z piškotových plátů, které jsou promazané čokoládovým krémem a polité polevou, mají svůj původ v Maďarsku. Jejich chuť je opravdu…

Izabella929

50 min

Hovězí plátky pikant

Hovězí plátky pikant

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nařežeme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, obalíme v mouce a na sádle zprudka opečeme z obou stran.Pak si nakrájíme cibuli, tu dáme osmažit…

Krkovička na zeleném pepři

Krkovička na zeleném pepři

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso zlehka naklepeme a naložíme do oleje rozmíchaného s kořením. Necháme marinovat přes noc, ale stačí i 2 hodiny. Solím až hotové, podle chuti. Zprudka opečeme z…

Játrová paštika, domácí

Játrová paštika, domácí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Játra omyjeme, vložíme do misky a zalijeme mlékem. Necháme několik hodin namočená a pak je odblaníme. Slaninu pokrájíme a v kastrole s nepřilnavým dnem vyškvaříme.…

Fabio

90 min

Bažant na víně

Bažant na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Očištěného a omytého bažanta rozporcujeme, prošpikujeme proužky slaniny, posolíme a opečeme na rozehřátém sádle. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, zpěníme, opepříme,…

Svatební dort podkova

Svatební dort podkova

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

moučkový cukr se 6 žloutky vyšleháme do pěny,přidáme horkou vodu a mouku smíchanou s práškem do pečiva.Nakonec zlehka vmícháme sníh ze 6 bílků.Nalijeme do formy(mám…

Ryby na žampionech

Ryby na žampionech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Očištěné porce ryby osolíme a opečeme v troubě na másle. Na části másla osmažíme nakrájenou cibulku, žampiony, osolíme, mírně podlijeme trochou vody a dusíme tak dlouho…

Paštika se žampiony

Paštika se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Všechno koření dáme do hmoždíře, roztlučeme a přesijeme přes jemné sítko. Játra očistíme a rozmixujeme ponorným mixérem.Přidáme na drobno nakrájenou slaninu, maso, vejce…

Lososové mascarpone

Lososové mascarpone

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Lososa nasekáme na na jemno nebo rozmixujeme. Přidáme mascarpone a všechny zbývající suroviny.Pořádně vymícháme na hladkou, jemnou pomazánku. Nakonec přimícháme kopr a…

Indická mrkvová polévka

Indická mrkvová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Očištěnou a nastrouhnou mrkev si osmažíme na másle, přidáme omyté rozinky, curry a zalijeme vodou se zeleninovým vývarem a vaříme dokud není mrkev dostatečně měkká, až…

Bibinka

40 min

Šlehaná NIVA s křenem

Šlehaná NIVA s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Změklé máslo ušleháme a postupně zašleháváme jemně nastrouhanou nivu a nastrouhaný křen. Nakonec přidáme několik kapek (podle chuti a konzistence) koňaku a promícháme.

Dooga

10 min

Celozrnné odpalované briošky

Celozrnné odpalované briošky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Briošky: v hrnku svaříme vodu, máslo a sůl. Do vroucího vsypeme najednou všechnu mouku a za stálého míchání pořádně propaříme, až je z mouky tuhá koule a na dně hrnku se…

1 2 3 4

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Naposledy jste si prohlédli