Pečený candát s máslovou zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenCandáta nakrájíme na silnější podkovy, každou z nich posypeme kořením na ryby, které máme rádi a každou podkovu ještě zastříkneme troškou olivového oleje. Necháme asi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Candáta nakrájíme na silnější podkovy, každou z nich posypeme kořením na ryby, které máme rádi a každou podkovu ještě zastříkneme troškou olivového oleje. Necháme asi…
Rybu umyjeme, osušíme, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a okoreníme korením na ryby. Múku zmiešame s mletou červenou paprikou, rascou, vegetou a obalíme v nej ryby…
Na vetsi kus alobalu si polozime brambory na kolecka, posypeme korenim na brambory nebo jen sul a kmin. Pak polozime rybu, posypeme rybim korenim a troskou tymianu, ale…
Očištěné a vykuchané ryby povaříme a vychladlé obereme a nameleme na masovém mlýnku.Kdo nemá rád moc mleté, může maso jen obrat - nemusíte mít strach, když tam zůstane…
Filé osušíme, osolíme, potřeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Poté namočíme do rozšlehaného vajíčka a obalíme ve směsi ze strouhánky, semínek a koření …
Filety osušíme, osolíme a okořeníme. Poskládáme je do zapékací misky, vymazané máslem a poklademe silnějšími plátky uzeného boku. Na každý plátek ryby rozdělíme zbylé…
Rybí filé osolíme a posypeme kořením. Na pánvi rozehřejeme máslo. Vložíme filé a opečeme z každé strany. Přilijeme trochu vody a dusíme. Podle potřeby doléváme vodu …
Na másle osmažíme strouhanku, necháme vychladnout a pak smícháme se sýrem Rybu osolíme, posypeme kořením na ryby, obalíme v mouce, opečeme na oleji a přendáme do…
Filety okořeníme, osolíme a necháme cca 0,5 hodiny odležet. Cibuli očistíme a nakrájíme na čtvrtky nebo osminky. Litinové pánve (bez použití oleje) rozpálíme na sporáku…
Cibule a rajčata nakrájíme na proužky. Polovinu zeleninu vrstvíme do pekáčku a osolíme,opepříme. Na to dáme rybí file a okořeníme kořením na ryby. Poté dáme opět…
Dokřupava osmažené kousky dobře ochuceného kapřího masa přilákají pozornost všech milovníků dobré ryby. Pokud máte kapra z dobrého zdroje a pečlivě ho připravíte,…
Zapékací misku vymažeme máslem nebo olejem, cibuli nakrájíme na proužky a dáme do misky. Filety ryby osolíme, posypeme kořením a dáme na cibuli. Rozmícháme vejce v mléce…
Filé necháme rozmrazit,nakrájíme na malé kousky,zakapeme šťávou z citronu,nastrouháme sýr,přidáme vajíčko,koření na ryby a asi dvě hrsti strouhanky.Uděláme karbanátky a…
Všechny ingredience smícháme a pořádně v této směsi "omatláme" kapříka. Marinujeme do druhého dne. Během marinování kapra ve směsi promícháme, protože marinády není tak…
Osušené filety tresky osolíme a opepříme, okořeníme rybím kořením a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme máslo a olej a tresku opečeme z obou stran a odložíme…
Pangasia omyjeme, osušíme a jemně mu nařežeme kůži. Do ryby (do zářezů) vetřeme koření na ryby, osolíme. Rybu osolíme i uvnitř břišní dutiny. Břišní dutinu naplníme…
Připravíme velkou mísu na saláty a postupně přidáváme nakrájený ledový salát, papriky, rajčata, ředkvičky a cibuli.Dále přidáme na jemno nakrájenou feferonku (celou…
Brambory oloupeme a dáme vařit.Poté je vyndáme a dáme do mixéru s trochou mléka a soli. Umixujeme hladkou kaši (můžete je udělat i šťouchané).Lososa omyjeme a očistíme…
Lososa si osušíme do papírového ubrousku, mírně osolíme a pokapeme citronem. Pak obalíme v mouce smíchané s rybím kořením ze všech stran a usmažíme na másle do růžova. …
Lososa vložíme do pekáče, lehce posypeme kořením na ryby a přidáme několik plátků másla. Pečeme v mírné troubě asi 25 minut, než se pěkně opeče.Hotového lososa podáváme…
Pekáček si mírně vymažeme máslem a poklademe jej cibulí a polovinou anglické slaniny. Na slaninu dáme ještě zmrzlé rybí filety-(nemusí to být kostky), osolíme z obou…
Kvalitní rybí pomazánka je chutná a zdravá. Rybí maso musí být znát a nebýt přehlušeno ostatními surovinami. Přesně takovou výbornou a sytou si můžete přichystat podle…
Na pánvi si rozpustíme máslo a do něho vsypeme koření na ryby. Pak přidáme filety, které jsme pokapali citronem a osmahneme. Pekáček nebo zapékací mísu vymažeme…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Umění francouzské kuchyně nejlépe ovládala Američanka. Poznejte kuchařku Julii Child!
Na domácí radler stačí smíchat pouze dvě ingredience. Chuť však ovlivní jejich pořadí a důležité je správné držení sklenice
Pomazánka z pečené petržele voní česnekem, potěší lehkou nakyslostí po citronu, a přitom vyjde na pár korun