Šťavnaté zapečené kotlety
Recept ještě nebyl hodnocenLibové kotlety se během pečení snadno vysuší, s tímto receptem se toho ale bát nemusíme. Maso doplníme anglickou slaninou, sýrem, cibulí a plátky másla. Okořeněné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 525 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,80 g |
– nasycené | 0,91 g |
– nenasycené | 1,93 g |
–– mononenasycené | 1,68 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Libové kotlety se během pečení snadno vysuší, s tímto receptem se toho ale bát nemusíme. Maso doplníme anglickou slaninou, sýrem, cibulí a plátky másla. Okořeněné…
Maso si naklepeme,potřeme voršestrem,posypeme gyrosem a 1 hodinu necháme proležet v chladu.Každý plátek osolíme obalíme v hladké mouce a na rozpáleném oleji po obou…
Vepřové maso se řadí v naší gastronomii mezi nejčastěji připravovaný druh masa. V tomto receptu najdete inspiraci na vepřové kotlety s rajčaty, paprikou, houbami a…
Nejjednodušší recept na vynikající pokrm z vepřového masa, který je možno různě obměňovat. Chuť pokrmu můžeme měnit různým kořením, nebo použitím různých druhů sýra.…
Jemná smetanová omáčka, ve které se snoubí chuť žampionů a vepřové pečeně. S knedlíkem se skvěle hodí na nedělní oběd. Je velmi snadná na přípravu. Zvlášť pokud…
Kotletky si naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme je a ve výpeku osmahneme na drobno nakrájenou cibulku do zlatova, zaprášíme moukou a uděláme tmavší…
Jednoduché avšak velmi chutné zpracování vepřových kotlet se smetanovou omáčkou a zeleným pepřem. Tento pokrm zvládnete uvařit ve všední den, ale také jím oslníte hosty…
Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme a na oleji po obou stranách dozlatova opečeme. Vyjmeme je, do tuku přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme ji, zasypeme paprikou,…
Přestože kotleta patří mezi nejlibovější části vepřového masa, dá se připravit tak, aby nebyla suchá. Plátky masa pokladené anglickou slaninou a šunkou, zalité lečem a…
Šťavnaté plátky vepřové kotlety ve smetanové omáčce z cibulového základu, se slaninou a žampiony vám jistě zachutnají. Jde o maďarský recept, a tak nechybí ani sladká…
1 cibuli restujeme na olivovém oleji přidáme nakrájenou hlívu, osolíme, opepříme a dusíme asi 10 min. Do masa si nařízneme kapsu a opatrně naklepeme. Kapsu osolíme,…
Na vaření podle tohoto receptu nám stačí několik základních surovin - plátky vepřové kotlety, žampiony, cibule a koření. Nemusíme trávit hodiny u plotny a výborný oběd…
Za nejkvalitnější část vepřového masa se považuje kotleta. Pokud je správně připravená, zůstane krásně šťavnatá a vy si tak opravdu užijete její chuť. Kotletu na česneku…
Vepřová kotleta na houbách je jedno z klasických jídel české kuchyně a můžeme jej podávat ve všední, ale i sváteční den. Zprudka opečené plátky masa dusíme s houbami a…
Kotlety naklepeme, ale ne příliš. Snažíme se, aby byly aspoň 8 mm vysoké, jinak by se vysušily.Z oleje a koření smícháme marinádu.Kotlety mírně osolíme a potřeme je…
Masové rolky se šunkou a sýrem patří mezi oblíbené jídlo zejména u dětí. Maso můžete použít drůbeží i vepřové. Tento recept je na plněné kotletky zabalené do slaniny.…
Kotlety naklepeme a nařízneme, aby se maso nezkroutilo. Hladkou mouku promícháme s vegetou, v této směsi obalíme maso a na oleji zprudka orestujeme z obou stran. Opečené…
Vše kromě masa smícháme a asi 15 minut vaříme.Maso naskládáme do pekáče a povařenou směs na to nalijeme. Necháme odležet do druhého dne.Pak upečeme v troubě do měkka a…
Nedělní oběd pro bohatýry se může skládat z pořádného kusu vepřového, knedlíků a podušeného zelí. Maso nakořeňte a nechte ho odležet. Pak teprve tepelné upravte. S…
Jednoduchý a časově nenáročný recept na šťavnaté vepřové kotlety, okořeněné sladkou paprikou. Kotlety nejprve osmažíme a poté dopečeme v troubě. Pokud jako přílohu…
Kotlety si vykostíme, naklepeme, opepříme, posolíme a necháme je být. Připravíme si bylinkovou směs, do misky dáme tymián, bazalku, rozmarýn, česnek, zalijeme olejem a…
Vymažeme hrnec olejem. Nakrájíme cibuli na jemno a dáme na dno hrnce.Papriku nakrájíme na kostičky a dáme na cibuli. Oloupeme brambory, nakrájíme na měsíčky a naskládáme…
Lilek opečeme na olivovém oleji dočervena. Na stejné pánvi opečeme cibuli také dočervena nakrájenou na klínky. Plátky masa osolíme, lehce naklepeme a opět na stejné…
Cibuli nakrájenou na půlkolečka osmažíme na oleji, přidáme sójovou omáčku a ještě trochu podusíme, až se z pánve vydusí všechna voda.Na druhé pánvi si mezitím na oleji…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Šéfkuchař radí: Jak si doma připravit dokonalý Caesar salát a jak se nenechat napálit v restauraci? Tohle si hlídejte!
Roman z Peče celá země nečekal, že ještě v soutěži bude: Jen jsem nechtěl vypadnout v prvním kole, říká
Na povrchu křupavé, uvnitř lehce propečené: Panini jsou skvělé nejen na svačiny. Poradíme, čím je naplnit, abyste si pochutnali