Slané makové hvězdičky
Recept ještě nebyl hodnocenVykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na dílky, z každého uděláme bulku a necháme asi 15-20 minut odpočinout. Bulku dáme do misky s mákem a zmáčneme ji na placku. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na dílky, z každého uděláme bulku a necháme asi 15-20 minut odpočinout. Bulku dáme do misky s mákem a zmáčneme ji na placku. …
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Štědračka: Valašská vánoční polévka v sobě spojuje to nejlepší z kuchyně. Ochutnejte!
Norsko na talíři: Norové si pochutnávají na rybách, zvěřině nebo speciální sladké kaši
Slezské stryky: Nasucho opečené placky jsou suverénně nejlevnějším pokrmem z brambor. Na přípravu stačí jen 2 ingredience