Česnekový dresink
Recept ještě nebyl hodnocenČesnekový dresink je velmi jednoduchý na přípravu, je oblíbený a chutná skvěle, takže by neměl chybět na žádné grilovačce. Můžete ho také použít místo hořčice jako…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Česnekový dresink je velmi jednoduchý na přípravu, je oblíbený a chutná skvěle, takže by neměl chybět na žádné grilovačce. Můžete ho také použít místo hořčice jako…
Tuňák je ryba, která obsahuje velké množství bílkovin. Ve spojení s vejci a Lučinou vytvoří zdravou a chutnou pomazánku, vhodnou nejen ke svačině, ale i na slavnostní…
Jestli máte rádi kuře z KFC, pochutnejte si na něm v klidu domova. Marinované kuřecí paličky obalíte v mouce a koření, osmažíte dokřupava a dopečete v troubě. K tomu…
Tvarohové pomazánky jsou velmi variabilní, ale i chutné a zdravé. Mají nižší obsah tuku a se zeleninou spoustu vitamínů. Tato tvarohová pomazánka kombinuje zeleninu a…
Pokud patříte mezi milovníky kyselých rybiček, máme pro vás jeden obzvlášť povedený recept na skvělý rybí salát. Příprava je jednoduchá, pouze vyžaduje čas na odležení,…
Když se urodí rajčata, je potřeba je náležitě využít. Tento salát je použitím majonézy hutnější a má více kalorií. Pro milovníky masa je možné přidat i pokrájenou…
Mezi první jarní zeleninu patří kedlubna, jejíž konzumace má spoustu pozitivních vlivů na naše zdraví. Snadný kedlubnový salátek, s mrkví a sýrem, máte připravený během…
Saláty z kuchyně našich babiček i maminek nejsou zrovna kaloricky úsporné, ale zato jsou chuťově vymazlené. Jednu z hlavních složek často tvoří majonéza, v lepším…
Sezóna grilování a venkovních dýchánků už skončila, ale to nevadí. Výtečný a šťavnatý burger si můžete připravit i doma na obyčejné pánvi. Sáhněte tentokrát po vepřovém…
Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku jsou chutným a křupavým pokrmem, který spojuje šťavnaté kousky kuřecího masa s lahodným sýrovým těstem. Kombinace sýrového těstíčka a…
Pokud jste milovníky mořských plodů a salátů, určitě vyzkoušejte tento rychlý a tak trochu exotický salát. Nejlepší je dobře vychlazený a podávaný s opečeným toustovým…
Jste milovníci vlašského salátu? Tak si udělejte tento vynikající domácí salát a upravte jej podle svých představ. Výborně se hodí jen tak k čerstvému pečivu i jako…
Máte rádi bramborový salát a dáváte si ho i mimo Vánoce? Vyzkoušejte pomazánku, která bramborový salát připomíná a využijete ji zejména na chlebíčky či jednohubky, které…
Podle tohoto receptu připravíme jednoduchou krabí pomazánku během pár minut. Jejím základem jsou rozmačkané surimi tyčinky, najemno nakrájená cibulka, bílý jogurt a…
Z kuřecích prsou nakrájíme malé řízečky. Řízečky namočíme do marinády a necháme nejméně 2 hodiny odpočívat. Před smažením je vytáhneme a pořádně obalíme ve strouhance.…
Majolka v této bábovce částečně nahrazuje tuk a částečně vejce. Je kyprá, voňavá a majolka jí dává hezkou nažloutlou barvu. Jako obměnu můžeme místo kakaa část těsta…
Jednoduchý recept, který je sice retro, ale milujeme ho dodnes. Přesně taková je salámová pomazánka se zvláštním názvem sloní žrádlo. Můžeme ji připravit jen tak k…
Cibulku, zelí a mrkev nastrouháme nebo nakrájíme na jemno.Vedle v míse si připravíme zálivku - sůl, pepř, cukr promícháme, přidáme ocet, majonézu, zakysanou smetanu a…
Balkánský sýr a papriku nastrouháme na hrubém struhadle a na jemném struhadle nastrouháme vysočinu a česnek.Přidáme máslo, majonézu a na malé kostičky nakrájenou cibulku…
Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky.Na pánvi rozpálíme trochu oleje. Maso osolíme, okořeníme grilovacím kořením a orestujeme.Než se maso orestuje, připravíme dresink. V…
Vejce neodmyslitelně patří k velikonočním svátkům. Co ale dělat s výslužkou? Jednoduchá vajíčková pomazánka se nikdy neomrzí. Tento recept je léty prověřený, všeobecně…
Mezi oblíbenou chuťovku k vínu patří nepochybně sýr. Pokud si chcete dát více práce, než ho jen nakrájet na talířek, vyzkoušejte pikantní pomazánku z Nivy a česneku.…
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, okořeníme a zprudka opečeme, necháme vychladit. Do mísy na salát nakrájíme zeleninku a vmícháme uvařené těstoviny. Jogurt a majonézu…
Sezóna čerstvých a lehce pálivých ředkviček pomalu klepe na dveře. Kdo by nemiloval čerstvě vytaženou ředkvičku přímo ze záhonu. Z takových pak vytvoříte tuto lahodnou a…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 5. 6. 2024 18:25
Přidáno 5. 6. 2024 17:29
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Znáte perkelt? Maďarský příbuzný guláše vyžaduje spoustu papriky a cibule a nejlepší je připravený na sádle
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Chcete vypadat jako španělská královna Letizia? Tohle byste měli mít ve svém jídelníčku!