Pečená stehýnka s bylinkovými brambůrky
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí stehna opláchneme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, potřeme 1 prolisovaným stroužkem česneku a poklademe lístky bazalky. Dáme do pekáčku vyloženým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí stehna opláchneme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, potřeme 1 prolisovaným stroužkem česneku a poklademe lístky bazalky. Dáme do pekáčku vyloženým…
Další recept italské tetičky, aby byl pokrm krásně vonavý a opravdu chutný, kladla mi na srdce nutnost použití opravdu všech přísad čerstvých. Může být problém s…
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu.Pridáme kôru a ryžu a asi 3 minúty za stáleho miešania restujeme.Zalejeme vývarom, osolíme, pridáme majoránku a varíme 15…
Do hrnce dáme olivový olej, na kterém zpěníme pokrájenou cibuli nadrobno. Do osmažené cibule nasypeme 3 vrchovaté lžíce hladké mouky, restujeme a zalijeme vodou. Vody…
Kuřecí maso a játra nakrájíme na větší kousky, klobásu na kolečka a cibuli podélně na čtvrtky a ještě překrojíme napůl. Záleží na její velikosti. Maso a játra osolíme…
Na oleji orestujeme cibuli do hněda, přidáme nakrájená játra a srdce, zarestujeme, přidáme protlak, papriku, zamícháme a podlijeme pivem (já jen desítkou kvůli dětem) a…
Nakrájíme cibuli na hrubo, orestujeme na oleji do zlatava. Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, orestujeme do hněda.Přidáme očištěná srdíčka, orestujeme, přidáme…
Na oleji restujeme asi 2 minúty na polkolieska nakrájanú cibuľu, na menšie kúsky narezané šampiňóny, nasekaný zázvor a cesnak.Pridáme na polovice narezaný ružičkový kel,…
Květák omyjeme, rozdělíme na větší kousky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Brambory oloupeme, nastrouháme nahrubo a přebytečnou vodu slijeme. Přidáme prolisovaný…
Slaninu pokrájíme na kostičky a zprudka orestujeme na pánvi na sucho. Houby očistíme, pokrájíme na plátky a vsypeme ke slanině. Krátce orestujeme, přisypeme plátky…
Rybacie filé posypeme kurkumou a osolíme.Šošovicu zmiešame s ryžou, osolíme a rozsypeme na vymastený pekáč.Na túto zmes rozložíme filé.Na filé dáme lístky majoránky a…
Veškerou zeleninu a brambory si očistíme, nakrájíme na kostičky, dáme vařit do květákového vývaru, osolíme a dáme 1 KL koření Argentina.. Libeček a řapíkatý celer…
Všechnu zeleninu nakrájejte na malé kousky. Na pánev dejte 3 lžíce oleje, cibuli, cuketu a vše 5 minut při střední teplotě smažte. Přihoďte, papriky, lilek a pokračujte…
Těsto na pizzu si připravte tak, že do teplé vody dejte droždí a cukr.Nechte stát na teplém místě, dokud kvásek nevzejde (nezačne bublat).Do velké mísy nasypte mouku…
Kuřecí prsa nakrájíme na stejně široké pruhy a následně na kostky. Vše osolíme, opepříme a na polovině rozpuštěného másla opečeme do měkka.V druhé menší pánvi…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Dejte na radu Francouzů! 6 dobrých důvodů, proč pít kvalitní červené víno
Zálivka je koruna salátu! Dotáhněte klasiku k dokonalosti, anebo vyzkoušejte něco nového!
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák