Chlebík s pohankovými vločkami
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny vložíme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a zapneme program Klasik nebo i Celozrnný chléb (má delší kynutí).
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Suroviny vložíme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a zapneme program Klasik nebo i Celozrnný chléb (má delší kynutí).
všechny suroviny dáme do pekárny, nejdříve tekuté, pak tuhé a zapneme program Celozrnný (déle kyne i peče). Díky kvásku a jogurtu má výbornou chuť a vydrží dlouho…
K vykynutému omládku přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto, které necháme přibližně hodinu kynout.Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na díly (8-10) a z každého…
Suroviny na omládek dobře prošleháme do hladkého těstíčka a necháme hodinu v teple vykynout.K hotovému omládku přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme v…
K hotovému omládku přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme vykynout.Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu, kterou…
Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké a použijeme program Těsto (Kynuté těsto). Vykynuté těsto vytáhneme, propracujeme a rozválíme na plát o tloušťce asi 3/4…
Suroviny na rozkvas promícháme a zakryté necháme pracovat 12-14 hodin.K hotovému rozkvasu přidáme zbytek surovin a vše dobře promísíme. Meltu (nebo Žitovku) dáme všechnu…
Množství surovin je celkem malé, proto se v pekárně těžko míchá. Dělala jsem klasicky, robotem.....ti, co s kynutým těstem moc zkušeností nemají, můžou nahlédnout do…
Než vykvasí rozkvásek, uvaříme si pšenici a měkkou necháme odkapat a zchládnout. K vykvašenému rozkvásku (ten můj byl už po 4 hodinách) přidáme zbytek surovin, smícháme…
K vykynutému omládku přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme dobře vykynout (asi hodinu).Hotové propracujeme, rozdělíme na kousky (8 obrrohlíků nebo 14-16…
Slunečnici opatrně opražíme na suché teflonové pánvi, do pekárny ji dáme vychlazenou. Přidáme ostatní suroviny - nejdříve tekuté, pak tuhé a použijeme program Základní…
Ve vodě rozmícháme cukr, droždí a pak i ostatní suroviny a uhněteme těsto. Lehce ho omoučíme a v zakryté míse necháme nakynout.Poté propracujeme, uděláme bochník a…
V míse smícháme suroviny na preferment a zakryté proti prachu a osýchání jej v teple necháme kvasit 10-12 hodin.Přidáme zbytek surovin a vymícháme těsto (pracoval robot)…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Toustovač se hodí k přípravě rychlých snídaní i večeří. Který je nejlepší a kolik stojí?
Influencer Kovy se rozjel v kuchyni a přiznává: Chci letos poprvé upéct bábovku nebo mramorové řezy podle mámy
Zemanův hradní šéfkuchař: Prezident miluje šunku s křenem a „nemusí“ žemlovku. Na novoroční oběd bude mít tyto tři chody