Špaldový čokochlebíček s jogurtem a banánem
Recept ještě nebyl hodnocenNechala jsem za sebe pracovat robota, ale v klidu se to dá zvládnout ručně, neb se jedná o klasické třené těsto jako na bábovku. Troubu si nechte vyhřát na cca 170°C. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 690 kJ / 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 73,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nechala jsem za sebe pracovat robota, ale v klidu se to dá zvládnout ručně, neb se jedná o klasické třené těsto jako na bábovku. Troubu si nechte vyhřát na cca 170°C. …
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Už máte holandskou troubu? Kotlík nejen pro trampy zkrátí dobu vaření a udrží živiny!
Byliny v kuchyni: Třezalka pomůže proti nespavosti i úzkostem. Jak poznat ten správný druh?
Legendární televizní pořady o vaření: Na Babicovy dobroty nebo U Haliny v kuchyni se nedá zapomenout