Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Olej sezamový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuřecí  asijský salát

Kuřecí asijský salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zeleninu-mrkvu, cibulu, papriku pokrajame "V" krajacom na zapalky, paradajku rucne na jemno. Kuracie prsia pokrajame na mensie kusky, pokorenime, posolime, pokvapkame…

Nonya

15 min

Yukhoe (jihokorejský tatarák)

Yukhoe (jihokorejský tatarák)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso očistíme a nakrájíme na velmi tenké nudličky.Česnek a zázvor oloupeme a společně utřeme.Všechny suroviny přidáme k masu (sojovou omáčku, chilli omáčku, med,…

Čínský okurkový salát II.

Čínský okurkový salát II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Okurku nakrájíme asi na 3 mm kolečka a pak ještě na nudličky.Nastrouháme trochu zázvoru a česneku, přimícháme k okurce.Zalijeme pár kapkami octa, oleje a sójové omáčky…

Kapr liu

Kapr liu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdříve musíme připravit rybí maso: půlku kapra stáhneme z kůže a vykostíme - odřízneme opatrně od páteře a velkých kostí. Za všech odřezků včetně kůže připravíme silný…

Marinované medailonky

Marinované medailonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Do misky dáme maso a přidáme marinovací omáčku, sojovou omáčku, olej, sůl a pepř. Zabalíme do fólie a necháme v lednici marinovat minimálně půl hodiny (já nechala přes…

Kuřecí nugetky s brokolicí

Kuřecí nugetky s brokolicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kuřecí řízky nakrájíme na nugetky, osolíme, opepříme a dobře obalíme v kukuřičném škrobu, aby škrob pokryl povrch masa. Rozpálíme olej (olivový i sezamový) a orestujeme…

mojetara

40 min

Jjimdak - korejské dušené kuře

Jjimdak - korejské dušené kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejprve namočíme rýžové nudle do teplé vody asi na 20 minut. Zázvor nastrouháme a česnek rozdrtime.Kuře nakrájíme na menší kousky. Já použila stehna, takže jsem nechala…

Lenunka

45 min

1 2 3 4 5 7

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli