Jablečné sladové sušenky
Recept ještě nebyl hodnocenDíky jablíčkům jsou měkké, což ocení především děti, a také sladké, takže mnoho dalšího slazení už nepotřebují. Slad je navíc jedna z těch méně škodlivých forem slazení,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 849 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 65,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 52,00 g |
–– mononenasycené | 50,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Díky jablíčkům jsou měkké, což ocení především děti, a také sladké, takže mnoho dalšího slazení už nepotřebují. Slad je navíc jedna z těch méně škodlivých forem slazení,…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Jak na domácí jitrnice? Zvládnete je klidně i v paneláku a bez prasátka běhajícího po dvorku
Byliny v kuchyni: Mangold je křupavější než špenát a uplatní se v koláči i v netradičním rizotu!
Velký průvodce dýněmi: Na co se hodí Hokkaido, jak jíst tu špagetovou? A zásady správného skladování