Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pasta papriková - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie247 kJ / 59 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,50 g
– nenasycené0,50 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,00 g
Sůl10,00 g
Sacharidy5,00 g
– cukry4,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Žampionový guláš

Žampionový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Žampiony očistíme, oloupeme (není nutné), velké nakrájíme na čtvrtky, menší jen rozpůlíme.V kastrolu rozehřejeme trošku oleje a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli.…

maris

40 min

Tortilla s mletym masem

Tortilla s mletym masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Na oleji si osmazime cibuli, maso a papriku. Pridame protlak nebo rajcatove pyre dochutime soli, peprem, trochou skorice a vse chvilku podusime. Pote ke smesi pridame…

Temule

30 min

Papriková polévka  s klobásou

Papriková polévka s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibuli a česnek, vmícháme mouku, paprikovou pastu, mletou papriku, krátce osmahneme, zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Vložíme na…

Zámecký paprikový guláš

Zámecký paprikový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji si rozpustíme špek a na něm dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné na kostky nakrájené maso a zprudka restujeme cca 10 min. (maso se…

Paprika

120 min

Kisir (turecký salát)

Kisir (turecký salát)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bulgur vsypeme do mísy, zalijeme vařící vodou, promícháme a zakrytý necháme asi 15 minut stát. Aby bulgur nezchladl moc rychle, je dobré pro udržení tepla mísu obalit…

1 2 3 5

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli