Dopékané řízky
Řízky pokaždé jinak a vždycky jsou vynikající a všichni je milujeme! Tenhle způsob přípravy navíc značně šetří čas u sporáku. Řízky dopékané v troubě jsou křehké, měkké a šťavnaté. Zkuste ochutnat!
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 623 kJ / 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,50 g |
Tuky | 52,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takhle dělám řízky tehdy, když jich mám smažit větší množství. U hotových sice částečně obal ztratí svou křupavost, ale dohoní to pak chutí a měkkostí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2024 09:42
10. 2. 2024 09:27
5. 10. 2021 18:00
10. 6. 2020 23:52
10. 6. 2020 19:28
10. 6. 2020 18:27
10. 6. 2020 18:16
10. 6. 2020 17:55
26. 9. 2015 22:33
23. 9. 2015 00:16
22. 9. 2015 20:13
22. 9. 2015 09:35
Byly to silné řízky z vepřové kýty (nikoli kuřecího ), naskládané těsně u sebe jako špalek masa. Právě proto se, myslím, pečou na delší dobu, než řízky volně ložené na plechu vedle sebe.
21. 9. 2015 20:57
Krrrtkovy voči...
Prpcek:
Půl dne si říkám, že jde o překlep, a že bude opraven.
Asi nebude
V rcp je uvedeno "maso na řízky"
No, ono je maso a MASO Jinak se dělá kuřecina, jinak vepřovina, tady to vypadá na volovinu Ale nevím, nevím..., ani řízky po židovsku hodiny v troubě nesuším.
Na obrázku to vyhlíží jako smažená kuřecí prsa (tomu by nasvědčovalo i to nenaklepávání v rcp uvedené)..., která jsou měkká cobydup Ale třeba jim další hodinové pečení už neuškodí, co my víme, když to nezkusíme, že?
21. 9. 2015 19:57
A nemyl se, počet hvězdiček není vždy znamením kvalitního receptu.
21. 9. 2015 16:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 3 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 4 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 6 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 16 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Právě bylo uvařeno:
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 53 minutami
Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
Simpfe uvařila před 1 hodinou
Nejlepší pudinkáče
EvaZajacova uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Katerina007 uvařila před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Lucie1982 uvařila před 3 hodinami
Cibulové krůtí placičky
daniela1262 uvařila před 3 hodinami
Banánové lívance
snejkee uvařil před 4 hodinami
Rebarborový koláč
Radunka14 uvařila před 5 hodinami
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pesto z libečku: Aromatické koření do polévek, těstovin i omáček jen z pár ingrediecí je snadné a hotové za chvíli
Řízek není jen plátek obalovaného masa. Víte, co vše se dá usmažit v trojobalu?
Dort ve tvaru srdce i bez speciální formy. Názorné video se skvělou vychytávkou ukáže, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: řízky dopékané v troubě dopékání řízků v troubě aby byly řízky měkké smazene řízky dopekane v troubě rizek dopekany v troube vepřové řízky dopekane v troube řízky na plechu jak smazit rizky aby byly mekke řízky z plechu dopekany rizek smažený řízek dopékaný v troubě dopékání řízků v v troubě smažené vepřové řízky dopékané v troubě měkký řízek řízky na plech kuřecí řízky dopékané v troubě rizek po zidovsku dopekane rizky v troube řízky v troubě co dělat aby byly řízky hned měkké
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, vejce, mouka hladká, strouhanka, sádlo, máslo
Dopékané řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/njxW
21 názorů