Zasmažená kmínová polévka
Recept ještě nebyl hodnocenPotřebujete rychle zasytit rodinu a zapomněli jste nakoupit? Pro přípravu této jednoduché, ale syté polévky stačí opravdu jen pár základních surovin, které má každý doma…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Potřebujete rychle zasytit rodinu a zapomněli jste nakoupit? Pro přípravu této jednoduché, ale syté polévky stačí opravdu jen pár základních surovin, které má každý doma…
Kuře s nádivkou je opravdová lahůdka. Chuť nádivky a masa se prolnou a připravíme tak vynikající slavnostní oběd. Tato nádivka je s uzeným masem a pečeme ji tentokrát…
Kuřecí maso ovoněné kombinací bylinek, česneku a cibule ve smetanové omáčce se hodí jako rychlá večeře nebo vydatný oběd. Pro milovníky omáček na těstoviny je to ideální…
Máte doma přebytky chleba, který už není v kondici? Připravte z něj tradiční chleba ve vajíčku, ale tímto netradičním způsobem. Krajíce chleba namočené ve vejcích jsou…
Chystáte pohoštění nebo si chcete připravit lahodnou svačinu? Celerová pomazánka osvěží váš repertoár. Někdy se jí také říká falešný humr. Kromě celeru dodá pomazánce…
Plněné kornoutky z toastového chleba jsou jednoduchou, avšak nápaditou chuťovkou. Můžete použít různé druhy sýrů, zeleniny, uzenin nebo dokonce pesto. Jsou skvělou…
Sekanou pečeni připravovaly už naše babičky a chutná nám dodnes. Je ale třeba, aby nepopraskala a byla šťavnatá. S tímto receptem se vám to určitě povede a na sekané…
Dušená mrkev bývala pro mnoho lidí strašákem ze školní jídelny. Pokud ji však připravíte, tak aby místo rozměklé hmoty byla křupavá mrkev se sladkým hráškem, strávníci…
Špagety s česnekem, olivovým olejem, petrželkou a chilli papričkami patří mezi oblíbené stálice italské kuchyně. Důležité je použít kvalitní suroviny a dodržet správný…
Fílé necháme trochu rozmrazit, ale aby nebylo moc měkké. Osolíme a opepříme z obou stran. Pokapeme citronovou šťávou.Z vejce, piva a zbytku surovin smícháme polotekuté…
Připravíme menší plech (28 cm×23 cm) a vymažeme ho sádlem, ne moc.Oloupeme brambory a nakrájíme je na tenké plátky. Do plechu je naskládáme vedle sebe (udělala jsem…
Kotlety nakrojíme na okrajích a naklepeme. Cibuli a česnek oloupeme, cibulu nakrájíme najemno a česnek najemno posekáme a smícháme. Přidáme 3 lžíce oleje, nasekanou…
Pohanku zalijeme vroucí vodou, přikryjeme a dáme na půl hodiny pod deku. Do zchladlé pohanky přimícháme všechny suroviny kromě strouhanky. Tu přidáváme na konec tak, aby…
Vyzkoušejte náš tip na tři skvělé pomazánky. Zvládne je i začátečník a jsou z běžně dostupných surovin. Přijdou vhod jako rychlé pohoštění na narozeninové party, oslavě,…
Rychlá a sytá halušková polévka je provoněná kořenovou zeleninou, máslem a česnekem. Jednoduché bramborové halušky ji příjemně doplní a také zahustí. Přípravu zvládne i…
Plněné bramborové knedlíky sypané cibulkou jsou tradičním pokrmem naší kuchyně. Všichni je milujeme. Je škoda, že pro jejich pracnost se na našem stole tato pochoutka…
Také si českou kuchyni neumíte představit bez knedlíků? Zkuste tuto klasickou přílohu připravit z housek a čerstvých bylinek a vyzkoušejte je uvařit netradičním způsobem…
Dochází vám inspirace na nedělní oběd? Pak je tento recept přímo pro vás! Upečte k nedělnímu obědu pro celou rodinu tuto hovězí plec provoněnou provensálským kořením s…
Dršťková polévka je všeobecně ve velké oblibě. Mnohé však odrazuje náročná příprava a nelibá vůně při vaření hovězích drštěk. Proto vám nabízíme alternativu v podobě…
Pečeme-li vepřové s kostí, např.: koleno, bůček nebo žebra, tak zbylé kosti a kůže nevyhazujeme, ale použijeme k přípravě silného, koncentrovaného vývaru. Je méně známým…
Panenka je část vepřového masa, která je jemná, méně tučná a v kuchyni velmi oblíbená. Připravte podle tohoto receptu slavnostní oběd inspirovaný středomořskými chutěmi…
Klasická česká bramboračka patří mezi polévky, které se nikdy neomrzí, navíc její příprava není složitá. Kořenová zelenina, česnek, brambory a lesní houby jsou osvědčená…
Roláda nemusí představovat pouze piškotové těsto s lahodným krémem a bohatým zdobením. Vyzkoušet můžete i roládky naslano, třeba z toustového chleba. Plnění a zdobení je…
Kuřecí maso lze připravit na mnoho způsobů, díky naložení v jogurtu maso báječně zkřehne. Opečené prsní plátky v krémové smetanové omáčce budou chutnat s různými…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25