Nepečený jahodovo-ostružinový cheesecake
Recept ještě nebyl hodnocenForma průměr 18 cm Ušleháme šlehačku a dáme vychladit do lednice. Část ostružin prohřejeme s cukrem a šťávu, kterou pustí, doplníme do 250 ml vodou a v té uvaříme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Forma průměr 18 cm Ušleháme šlehačku a dáme vychladit do lednice. Část ostružin prohřejeme s cukrem a šťávu, kterou pustí, doplníme do 250 ml vodou a v té uvaříme…
Upečeme piškot - 4 vejce a 16 dkg cukru vyšleháme do pěny. Přidáme 4 lžíce oleje a 16 dkg hladké mouky s 1/2 prášku do pečiva. Piškotový plát nakrájíme na tři díly.…
Upečeme klasickou piškotovou roládu, naplníme krémem nebo džemem a potahneme marcipánem. Z něj také vyrobíme "obložení", tj. "sýr", "šunku", "salát" apod.
Na dno formy naskládáme cukrářské piškoty, které lehce pokapeme rumem. Na ně dáme tvaroh smíchaný s vanilkovým cukrem - kdo chce můžesi ho přisladit dle chuti. Na vrstvu…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Pět způsobů, jak využít na mrkev nasladko: Kromě tradičního salátu výborně chutnají i vláčné mrkvové řezy nebo limonáda
Pět nejlepších náplní do toustů: Kuřecí se zeleninou je sytý, avokádový je pro mlsné jazýčky a francouzský voní skořicí
Bez vody to nepůjde! Víte ale, co pijete?