Vepřové nudličky se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenVepřové nudličky mohou mít spoustu podob. Tyto se zeleninou si můžeme připravit jako pikantní pokrm přidáním různého koření. Pro děti ale zvolíme omáčku méně ostrou s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřové nudličky mohou mít spoustu podob. Tyto se zeleninou si můžeme připravit jako pikantní pokrm přidáním různého koření. Pro děti ale zvolíme omáčku méně ostrou s…
Kuřecí řezanka je rychlou večeří, která bude do půlhodiny na stole a její přípravu zvládne i začátečník. Můžete zaimprovizovat a využít různé druhy zeleniny, které…
Objevme kouzlo voňavého kari. Jídlo, které vyniká rychlou přípravou a pikantní chutí, mile překvapí. Kousky šťavnatého masa s výraznou smetanovou omáčkou jsou skvělým…
Když přijde řada na bezmasý oběd, můžeme vyzkoušet těstoviny s hlívou ústřičnou. Hlívu podusíme na cibuli, s pórkem a strouhanou mrkví. Chuť doplníme cherry rajčátky a…
Nerozmrazené filé po obou stranách mírně osolíme, poprášíme paprikou a drceným kmínem.Všechnu zeleninu očistíme, cibuli nakrájíme na širší půlkolečka, česnek na plátky,…
Křehká a voňavá kuřecí stehna pečená na bramborách, pórku a žampionech je velmi jednoduché a chutné jídlo. Recept je snadný - vše se dá péct společně v jednom pekáči do…
Maso nakrájíme na nudličky. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli. Vložíme maso, orestujeme a až se zatáhne, ochutíme Podravkou (Vegetou). Podlijeme troškou vody a…
Pečeme-li vepřové s kostí, např.: koleno, bůček nebo žebra, tak zbylé kosti a kůže nevyhazujeme, ale použijeme k přípravě silného, koncentrovaného vývaru. Je méně známým…
Většina z nás připravuje kapra jen na Vánoce a možná při dietě. Už od středověku se mohl jíst v době půstu, protože stejně jako ostatní ryby, nebyl považován za maso.…
Ochutnejte tuto vynikající, jemnou, krémovou polévku, která vás zahřeje a zasytí. Tato polévka má díky sušeným houbám a žampionům výraznou houbovou chuť a příjemně voní…
Slané koláče z listového těsta obložené zeleninou a sýrem si získávají stále větší oblibu. Těsto si většinou kupujeme jako polotovar, což nám ušetří čas a náplň si vždy…
Postup Maso nakrájíme na nudličky a lehce obalíme v Solamylu. Smícháme papriku, sójovou omáčku, chilli koření a mletý zázvor. Do této směsi naložíme maso a necháme…
Krůtímu masu dodá přidaná zelenina a houby na šťavnatosti a navíc ho ochutí. Navíc krůtí maso patří mezi nejoblíbenější druh drůbežího masa. Je dietní, snadno…
Jakákoliv příloha s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a jemnou smetanovou omáčkou jsou rychlou variantou pro letní oběd či večeři. Pokud nemáte po ruce čerstvé lesní…
- plátky naklepeme, osolíme a opepříme - na rozpáleném oleji zprudka opečeme, naskládáme do pekáče - zasypeme vrstvou pórku, nešetříme - podlijeme silným vývarem z…
Sbírání hub je českým národním koníčkem. Pak ještě zbývá rozhodnout, co s úlovkem uděláme. Jednou z možností je chutná houbová polévka. Můžete na ni využít i houby,…
Poctivý, silný kuřecí vývar podávaný s obraným kuřecím masem, mrkví, pórkem, hráškem a čínskými nudlemi vás zasytí, zahřeje a navíc si na něm pochutnáte. Příprava vývaru…
Máte chuť na slaný koláč podobný pizze a máte doma listové těsto? Máte z poloviny vyhráno. Těsto rozbalte na plech, uvařte chutnou omáčku, kterou těsto potřete. Pak…
Někomu se může kýta zdát tuhá, ale pokud ji připravíte na sádle, místo oleje, budete mile překvapeni. Přidejte zeleninu, chilli papričky a rázem můžete servírovat chutný…
Jednoduché a rychlé recepty jsou praktické zejména ve chvílích, kdy potřebujeme něco vydatného a nemáme času nezbyt. Velmi oblíbené jsou masové směsi a la čína. Během…
Bůček si připravíme na nádivku a uděláme si co největší kapsu, kterou vysolíme a pokud má bůček kůži, nařežeme jí na kostičky. Na nádivku si namočíme kusy rohlíků do…
Kuře si naporcujeme, osolíme, opepříme a lehce poprášíme mletou paprikou. Naskládáme do pekáče, podlijme kuřecím vývarem, poklademe kousky másla a za občasného přelití…
Vegeta a podobná dochucovadla obsahují především sůl a glutamát sodný, zeleniny jen zlomek. Vyrobte si raději domácí polévkové koření, do kterého dáte samé zdravé…
Vegeta a podobná dochucovadla obsahují především sůl a glutamát sodný, zeleniny jen zlomek. Vyrobte si raději domácí polévkové koření, do kterého dáte samé zdravé…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Místo kapra vinná klobása: Jak se tato uzenina dostala na náš štědrovečerní stůl?
Kuchařské knihy pod stromečkem: Víme, kde najdete nejlepší recepty na cukroví, kde na buchty a která kuchařka má i videa
Když se spojí whisky se smetanou…vznikne dokonalý sváteční likér irish cream