Ořechová roláda s jemným krémem
Recept ještě nebyl hodnocenPokud chcete připravit výborný moučník, který splňuje požadavky na rychlou přípravu a efektní vzhled, následujte náš recept. Připravte ořechovou piškotovou roládu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 749 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pokud chcete připravit výborný moučník, který splňuje požadavky na rychlou přípravu a efektní vzhled, následujte náš recept. Připravte ořechovou piškotovou roládu…
V mise vymiešame vajce so zmäknutým margarínom, mliekom a medom do hladka. Postupne pridávame múku, cukor, soda bicarbonu, spracujeme na cesto, ktoré dáme odpočinúť na…
Vajcia s cukrom som vymiešala do peny, múku, pudingy, prášok do pečiva a sódu som zmiešala a preosiala do cesta a opatrne vareškou zamiešala. Plech som vystlala papierom…
Múku som preosila, pridala som maslo, cukor, žltky, prášok do pečiva. S mliekom som spracovala cesto a vymiesila. Cesto som rozvážila na 3 časti. Prvú som vyvaľkala a…
Upečieme dva pláty: Dvakrát 4ks vajcia, vyšlaháme z cukrom a pridáme múku a prášok do pečiva a dáme na plech vystlaný papierom a dáme piecť. Tu nemusíme rozdeľovať…
Do múky rozdrobíme droždie a maslo a vytvoríme drobenku. Pridáme cukor, 1 vejce, 1 žĺtok a vypracujeme cesto. Zformujeme guľu, zabalíme do utierky, zavesíme na varešku…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Sobotní festival Pivo na Náplavce: 10 nejzajímavějších věcí, které tu můžete ochutnat a zažít
Šéfkuchař hotelu Pupp: Na tomto vídeňském bramborovém salátu si u nás pochutnává i Jiří Bartoška
Polévka štovíková brčálka: Regionální dobrota z Rokycanska voní muškátovým květem, báječně jemná je díky smetaně a vajíčku