Řezy Rumba
Recept ještě nebyl hodnocenZ bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého postupně přidáváme cukr, těsto je hotové, když tvoří tzv.špičky. Přidáme mouku smíchanou s práškem a sodou, lehce přidáme ořechy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého postupně přidáváme cukr, těsto je hotové, když tvoří tzv.špičky. Přidáme mouku smíchanou s práškem a sodou, lehce přidáme ořechy…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Ladislav Špaček o správné etiketě, nejen u stolu: Nesrkáme, nemluvíme s plnými ústy a u stolu nikdy nepoužíváme párátko, říká
České superpotraviny hravě strčí do kapsy ty exotické. Do některých byste jejich schopnosti neřekli
8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií