Řepa cukrová - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 164 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 7,20 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Křehké řezy à la kolínské řepánky
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si připravíme nádivku. Cukrovou řepu očistíme, uvaříme doměkka a vychladlou nastrouháme na hrubší nudličky. Mák umeleme, spaříme horkou vodou (můžeme použít…
Variace na kolínské řepánky bez lepku, mléka a vajec
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si připravíme nádivku. Cukrovou řepu očistíme, uvaříme doměkka a vychladlou nastrouháme na hrubší nudličky. Mák umeleme, spaříme horkou vodou (můžeme použít…
Kynutá bábovka s makovo - řepnou nádivkou a švestkami
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy prosejeme mouku, přidáme sůl, uděláme důlek, do něj dáme cukr, rozdrobíme droždí a zalijeme vlažným mlékem. Necháme droždí vykypět, přidáme vejce, vlahou heru,…
Řepánky po našem
Recept ještě nebyl hodnocenNáplň: řepu oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle do kastrolu, přilijeme mléko a povaříme téměř doměkka s cca třemi lžícemi cukru, vanilkovým cukrem a citronovou…
Řepánkový závin
Recept ještě nebyl hodnocenDo pekárny dáme nejprve "mokré" suroviny, na ně mouku smíchanou se solí, cukrem a práškem do pečiva a navrch rozdrobíme kvasnice. Necháme na program Těsto prohníst a…
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 19 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 23 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Přečtěte si Zobrazit více
Historie neapolské pizzy: Oblíbená Margherita dostala název podle mlsné šlechtičny
„Když nemáte kečup, přidejte tam hořčici!“ Oblíbený lidový kuchař Jiří Babica slaví 60!
Hrníčkové mléčné řezy: Nadýchaný korpus doplňuje tvarohovo-smetanová náplň, která je neuvěřitelně svěží a božsky chutná