Slaný koláč s bůčkovou roládou a pórkem
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto rozdělíme na polovinu. První vyválíme tak, aby asi o 3-4 cm převyšovala dno pečicí formy. Formu plátem vyložíme a rovnoměrně posypeme strouhankou. Dno…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těsto rozdělíme na polovinu. První vyválíme tak, aby asi o 3-4 cm převyšovala dno pečicí formy. Formu plátem vyložíme a rovnoměrně posypeme strouhankou. Dno…
Nejlépe večer umícháme směs na sekanou, v míse vidličkou rozmačkáme tvarůžky společně se smetanou.Přidáme mleté maso, nakrájenou cibuli, pepř a nejlépe rukama důkladně…
Prsa opláchneme, osušíme a prořízneme do tvaru motýlích křídel. Ze lžíce oleje a špetky koření si připravíme marinádu, kterou vetřeme do připraveného masa, vložíme do…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Zahřejte se punčem. Víte, že tento typický vánoční nápoj pochází původně z Indie?
Svíčková omáčka s hovězím masem a knedlíkem za hodinu? Thermomix vám ukáže, že to možné je
Znojemský nálev na okurky: Základem je správný poměr vody, octa a cukru, lehce pikantní chuť dodá křen