Seitan na žampionech a kmínu
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli nakrájíme na kostičky a na pánvi necháme zesklovatět.Zasypeme lžičkou drceného kmínu,přidáme na plátky nakrájené žampiony, společně osmažíme, pak přidáme papriku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 830 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,35 g |
–– mononenasycené | 0,35 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cibuli nakrájíme na kostičky a na pánvi necháme zesklovatět.Zasypeme lžičkou drceného kmínu,přidáme na plátky nakrájené žampiony, společně osmažíme, pak přidáme papriku…
Nejdříve si do mističky připravíme marinádu: Voda nebo sojovka,veškeré koření,sůl a olej pěkně promícháme a přidáme Seitan. Nejlépe i den předem,ale mě stačilo 30…
V míse smícháme všechny suroviny a necháme kynout cca hodinu.Po vykynutí dáme na plech, potřeme vlažnou vodou, posypeme kmínem a pečeme na 180°C cca 45min.3. krok postupu
Nejprve si spaříme, oloupeme a nakrájíme rajčata na kostky. Na oleji si zpěníme nakrájenou cibuli, po chvilce dáme k cibuli restovat na kostky nakrájený seitan a na…
Připravte škrobovou vodu: Po vymytí mouky nechte škrobovou vodu několik hodin nebo přes noc odpočívat, škrob se usadí na dně nádoby. Jakmile se usadí, opatrně slijte…
Připravte škrobovou vodu: Po vymytí mouky nechte škrobovou vodu několik hodin nebo přes noc odpočívat, škrob se usadí na dně nádoby. Jakmile se usadí, opatrně slijte…
1) Na pánvi rozehřejte olej. Cibuli nakrájejte na tenká půlkolečka a orestujte na oleji, dokud se nezačne zabarvovat do hněda a ztratí křehkost. 2) Hlívu rozkrájenou…
1. Houby zalijte horkou vodou a vaříte do změknutí asi 20 minut. Cibuli nakrájejte nadrobno. Oloupanou mrkev nakrájejte na malé kostičky. Bulgur propláchněte teplou…
Nejprve připravíme zeleninu. Oškrábané brambory nakrájíme na drobno a přendáme na plech vyložený pečícím papírem, dýni vydlabeme a nasekáme na menší kostičky. Jarní…
Připravíme si předem zálivku k závitkům: Do mističky nalijeme ½ lžíce sójové omáčky, zakápneme 10-ti kapkami citronové šťávy. Kousek jarní cibulky drobně nakrájíme a…
Vysokou nádobu k tyčovému mixéru postavíme na váhu, vynulujeme, vložíme cibuli a rozmixujeme.Vyklopíme do větší plastové misky a přidáme ostatní ingredience. Zamícháme…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Jak zavařit václavky: S kořením a zeleninou chutnají výtečně a Jednoduchý postup zvládne podle návodu každý
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48
Nejlepší dezerty z kávy: Udělejte si zmrzlinu, která vás po ránu postaví na nohy