Rybí filety s lískovými oříšky
Recept ještě nebyl hodnocenVajce, múku, sherry, sójovú omáčku, nastrúhanú cibuľu a soľ dobre premiešame.Filety ryby obalíme v tejto zmesi a potom v strúhaných lieskovcoch. Vyprážame na oleji z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vajce, múku, sherry, sójovú omáčku, nastrúhanú cibuľu a soľ dobre premiešame.Filety ryby obalíme v tejto zmesi a potom v strúhaných lieskovcoch. Vyprážame na oleji z…
Smícháme všechny ingredience na marinádu. Maso nakrájíme nudličky a necháme marinovat alespoň hodinu na chladném místě.Poté ve wok pánvi osmahneme na oleji maso spolu s…
Ve velkém hrnci rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje, přidáme nakrájenou cibuli a opékáme dozlatova. Přesuneme ji na talíř. Stehna poprášíme moukou, do hrnce vlijeme…
Maso osolíme, opepříme a zaprášíme hladkou moukou. Na rozpáleném oleji jej opečeme do hněda z obou stran. Poté přidáme na jemno pokrájenou cibuli, česnek a tymián s…
V tomto kečupu rajčata nehledejte, najdete tu spoustu hub - nejlépe směs lesních, ale jde to i z pěstovaných hub. Nejlíp nám houbový “kečup” chutná k pečenému masu, ale…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Havelské posvícení provoní malé ořechové koláčky. Pečené podle původního staročeského receptu chutnají božsky
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Jak udělat špenát z kopřiv? Na jemnou jarní přílohu k masu stačí jen pár ingrediencí, zahustí ji vejce a ochutí pár kostiček špeku