Malinový cheesecake s bílou čokoládou
Recept ještě nebyl hodnocenCheesecake s bílou čokoládou je luxusní záležitost, která zaručeně uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Tentokrát pro vás máme recept na jeho pečenou variantu. Náplň je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cheesecake s bílou čokoládou je luxusní záležitost, která zaručeně uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Tentokrát pro vás máme recept na jeho pečenou variantu. Náplň je…
Ne nadarmo je označováno jako maso gurmánů. Rozpadající, skvěle dochucené maso s barbecue omáčkou, udělá každý burger lahůdkou. Dá se však použít i do salátů, baget či s…
Klidné, pomalé ráno v posteli a k tomu sladká snídaně. Tak přesně může vypadat ideální víkendové ráno. A na tu snídani doporučujeme tyto francouzské tousty. Voní po…
Vafle jsou skvělé nejen k snídani ale i když chceme zakousnout něco sladkého. Jejich pečení je velmi rychlé a tak jen zbývá si rozmyslet, zda je doplníme medem, ovocem…
Jáhly jsou vyloupaná zrníčka prosa. Získávají se odstraněním tvrdé slupky a mají žlutou až zlatavou barvu. Jáhly jsou výživné, snadno stravitelné, jednoduché na přípravu…
Formu na srnčí hřbet o velikosti cca 30 x11 cm vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou.Z bílků a špetky soli vyšleháme pevný sníh. Žloutky šleháme s krupicovým cukrem a…
Okru omyjeme, osusime a decentne serizneme stopky a konecky. V mise promichame s 2 lzicemi olivoveho oleje, soli a peprem. Rozlozime na plech vylozeny pecicim papirem a…
Vločky rozemelte v mixeru na jemno, přidejte žloutky, sirup nebo cukr a bílky, vyšlehané do tuha se špetkou soli. Lžící nabírejte těsto a na pečící papír dělejte asi…
Ručným šľahačom vyšľaháme spolu celé vajcia, jogurt (kľudne nízkotučný) a avokádo.Potom pridáme med alebo javorový sirup, vanilkovú arómu, vodu, kakao, múku a sódu…
Do mísy prosijeme odvážené množství cukru a mléka, promícháme a přesypeme do pekárny. Přidáme med, sirup, aroma a vodu a pekárnu pustíme na program mísení těsta bez…
Do mističky vložte droždí, cukr a 10 g hladké mouky. Do druhé misky nasypte ovesné vločky. Mléko zahřejte tak, abyste v něm udrželi prst (nesmí být horké, aby…
Všechny ingredience na těsto smícháme dohromady.Vytvarujeme šišky a vaříme v osolené vodě. Hotové šišky poznáme tak, že vyplavou na povrch.Nakonec šišky posypeme mákem…
Zloutky oddelime od bilku. Z bilku vyslehame tuhy snih, do ktereho postupne zaslehame nejdrive cukr, potom zloutky, mouku s praskem do peciva a nakonec rozehrate maslo…
Vodu s octem dáme do širšího hrnce a přivedeme k varu. Díky octu se bílek rychleji srazí a perfektně obalí žloutek. Vodu v hrnci pomocí lžíce roztočíme na jednu stranu a…
Quinou důkladně propláchneme a dáme do hrnce. Přidáme veškeré přísady. Přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme 20 minut. Nesmí se vyvařit veškerá tekutina. …
1.) Rozmačkáme si banány na kaši, předehřejeme troubu na 160 stupňů. Připravíme si formu na hřbet či koláč. Buď ji klasicky vymažeme nebo vyložíme pečícím papírem. 2.…
Pepina podélně rozpůlíme. Jednu polovinu lžičkou mírně prohloubíme a celý obsah lžičky zdegustujeme. Cukr s džemem a medem promícháme a vyplníme prohlubeň. Přiklopíme…
Plátky želatiny namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Kokosové mléko nalijeme do kastrůlku, přimícháme javorový sirup a ohřejeme. Mléko nedovedeme k varu, stačí…
-Kuskus, rozinky a strouhaný kokos dáme do misky, zalejeme horkou vodou z konvice a přikryjeme na cca 8-10min. -osladíme javorovým sirupem a přidáme skořici dle chuti,…
Mléko smícháme s vajíčkem, špetkou soli, javorovým sirupem a postupně do něj vmícháme mouku. Vymícháme hladké těsto, které necháme chvilku odstát.Pánvičku necháme…
Ingredience na marinádu vyšleháme metličkou. Kuřecí spodní stehýnka opláchnout, osušit a naskládat do marinády, musí být celá obalená. Nejlépe přes noc, nejméně tři…
Jáhly nasypte do menšího hrnce, zalijte vroucí vodou, promíchejte vařečkou a slijte. Opět zalijte, promíchejte, slijte…a ještě do třetice :) Nedělám si z vás srandu.…
Koláčovou formu o průměru 26 cm nebo zapékací nádobu 20x30 cm vytřeme tukem a vysypeme strouhankouZ hrubé mouky, cukru a na menší kousky nakrájeného tuku promnutím…
Nejdříve uvařte jáhly. Ty před varem důkladně propláchněte, několikrát je spařte vroucí vodou a pak vařte do měkka. Ideální je, namočit je ve vodě na noc. Já je vařím…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Znáte kvašenou specialitu kimchi? Připravte si ji doma snadno a levně a bacily se vám vyhnou!
Italské kuře „po myslivecku“: Kuře cacciatore voní vínem a rajčaty a skvěle se hodí do sychravých dní
Exotická ingredience jménem fazole tonka: Při zpracování zastudena chutnají po medu, za tepla připomínají vanilku