Vepřová játra jako minutka
Recept ještě nebyl hodnocenChutný víkendový oběd hotový za pár chvilek. Nebo dobrota, kterou si můžete připravit i při každodenním shonu uprostřed týdne. Obojí jsou vepřová játra v minutkové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 600 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 4,70 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 1,30 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Chutný víkendový oběd hotový za pár chvilek. Nebo dobrota, kterou si můžete připravit i při každodenním shonu uprostřed týdne. Obojí jsou vepřová játra v minutkové…
Čočku přebereme, propláchneme a na půl hodiny namočíme, pak slijeme.(Voda z namočené čočky nebo jakkýchkoliv luštěnin je výborná na zalití květin.) Dáme novou vodu a…
Maso nejdříve dusíme pod poklicí, poprášené mexickým kořením, kořením na pečeni (či na krkovičku), lehce osolené, se špetkou kmínu, obložené 3 cibulemi na osminky a…
Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme a dáme na osmahnutou cibuli restovat.Když maso změkne přidáme mexickou směs a dusíme pod pokličkou asi 15 min.Na zahuštění dáme do…
Vajíčka uvaríme natvrdo a ošúpeme. 2 vajíčka ( alebo podľa potreby ) narežeme na kolieska a 2 kolieska odložíme bokom. Paradajky narežeme na plátky. Zo zeleniny…
Cibuli pokrájíme a zapěníme na másle. Přidáme zeleninu a podusíme. Pak přidáme kečup a feferonky nebo chilli, promícháme a ještě chvíli podusíme. Necháme trochu…
Cestoviny zalejeme vriacou vodou ( tesne nad cestoviny ), zakryjeme a necháme nabobtnať. Potom ich premiešame, pridáme mrazenú zeleninu, na kocky narezané paradajky,…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Medvědí česnek začíná růst: Jak ho v přírodě poznat, kam se za ním vydat a jak ho sbírat? Díky těmto tipům se už nespletete
Kuřecí supreme: Prsa s kůží a částí kosti jsou podle názvu to nejlepší z kuřete. Luxusní šťavnatý steak je toho důkazem
Recepty z pohádek: Delikátní divoký pstruh Jezerní královny usnadní půst