Teplý salát z hub s červenými a žlutými paprikami
Recept ještě nebyl hodnocenNa grilu nebo pánvi s olivovým olejem opečte houby kloboukem dolů (v této poloze neztratí šťávu). Nakrájejte je na plátky a pokapejte octem. Opečte obě papriky, nechte v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 93 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,16 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na grilu nebo pánvi s olivovým olejem opečte houby kloboukem dolů (v této poloze neztratí šťávu). Nakrájejte je na plátky a pokapejte octem. Opečte obě papriky, nechte v…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Jak chutná smrk? Z jeho výhonků vyrobíte skvělé želé, ale i zázračný sirup
Kypřicí prášek versus jedlá soda: Jaký je mezi nimi rozdíl, jak fungují v těstě a lze je vzájemně nahradit?
Mrkvové karbanátky: Na krásně šťavnaté a voňavé jídlo stačí jen několik ingrediencí, a přitom ho pořídíte doslova za pár korun