Krupicove Kunafe
Recept ještě nebyl hodnocensirup: Vodu, cukr a ruzovou esenci rozmichame, privedeme k varu, zakapneme citronovou stavou a svarime na sirup, cca 15 minut. Nechame zcela vychladnout. kunafe: …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 029 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 13,00 g |
– nenasycené | 6,10 g |
–– mononenasycené | 5,50 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 1,50 g |
sirup: Vodu, cukr a ruzovou esenci rozmichame, privedeme k varu, zakapneme citronovou stavou a svarime na sirup, cca 15 minut. Nechame zcela vychladnout. kunafe: …
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Upekli jsme rebarborový koláč podle 100 let starého receptu od „Sandtnerky“: Starý návod slavné kuchařky skvěle funguje dodnes
Norské masové kuličky medisterkaker z vepřového masa voní kořením a jsou neskutečně šťavnaté
Sváteční prvorepubliková bábovka: Mramorová šlehačková podle „Sandtnerky“ voní čokoládou a chutná božsky